Ha a baloldal oltásellenes, akkor miért Budapesten a legnagyobb az átoltottság?
Hogy is hívták a Kerepesi ellenzékit?
Segíts kérlek.
Bár a linkelés meghaladja az értelmi képességidet, megfejtettem hogy mit akartál. Az első "hazugságban" mi a hazugság? :)
"A rendszer lételeme volt eddig is a félrevezetés, a kellemetlen adatok eltitkolása. Az újságírók kitiltása a kórházakból. Most, kivált a válság idején, ez megbosszulja magát.
Járvány idején az életünket bízzuk a kormányra. Ezért fájdalmas és hatalmas áldozatokkal járó, hogy Magyarország jelenlegi vezetése titkolózik, elhallgat, számára a világjárvány is jórészt kampányolás."
"Bár a linkelés meghaladja az értelmi képességidet, megfejtettem hogy mit akartál." Megszoktam, hogy személyeskedéstől nem megy, ezért folytasd!
"A rendszer lételeme volt eddig is a félrevezetés, a kellemetlen adatok eltitkolása. Az újságírók kitiltása a kórházakból. Most, kivált a válság idején, ez megbosszulja magát.
Járvány idején az életünket bízzuk a kormányra. Ezért fájdalmas és hatalmas áldozatokkal járó, hogy Magyarország jelenlegi vezetése titkolózik, elhallgat, számára a világjárvány is jórészt kampányolás." Forrás?
"Megszoktam, hogy személyeskedéstől nem megy, ezért folytasd!"
Magyarul?
"Forrás?"
Milyen forrás kell arra, hogy csak a kormánypárti seggnyalók (nem újságírók) tudósíthatnak a kórházakból? :) Mondd, hogy te csak játszod a hülyét!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!