Van olyan aki miatt én szégyellem magam, de azért vannak normálisak is.
2021. júl. 16. 10:11
3/49 anonim válasza:
Miért szavazna egy hazáját szerető magyar ember a magyarokat lejárató, meglopó, jövőjüket eladó, ketrecbe záró, szovjetúnióval csókolózó kormánypártra?
Mert ezt szokták meg 1945 óta.
2021. júl. 16. 10:12
4/49 anonim válasza:
"Ezek tényleg nem értik?"
Tényleg nem értik, láthatod. Megmagyarázzák maguknak, hogy éppen fordítva van és azzal szolgálnák a maguk meg az országuk érdekeit ha ezekre szavaznak.
A legtöbbször a "merazorbán" "mészárosmindentellop", a "korrupcióóóóó" és a "diktatúra" meg a "fékekésegyensúlyok" az amit ilyenkor hallhatsz tőlük. Ezekre persze bizonyítékuk nincsen, de tudják, hogy igaz - mellé viszont teljes amnéziában szenvednek a balliberális politikusok tettei, múltja irányában.
2021. júl. 16. 10:14
5/49 molnarmarcell21 válasza:
Én épp azt látom, hogy a Fidesz gyalázza és támadja a magyarokat, de hát biztos én vagyok a buta :)
2021. júl. 16. 10:17
6/49 anonim válasza:
"Miért szavazna egy hazáját szerető magyar ember a magyarokat lejárató, meglopó, jövőjüket eladó, ketrecbe záró, szovjetúnióval csókolózó kormánypártra?" Ezt nem csinálja a kormány.
"Én épp azt látom, hogy a Fidesz gyalázza és támadja a magyarokat, de hát biztos én vagyok a buta :)" voltál a fülésznél és szemésznél?
2021. júl. 16. 10:18
7/49 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy nagyon szánalmas (és nevetséges) valakit azzal támadni, hogy ki volt / milyen volt az apja/anyja/nagyapja/dédapja?
2021. júl. 16. 10:19
8/49 anonim válasza:
8. Nem szánalmas akkor, ha az az ember mai napig a Apró Antal villájában él! Az anyja kapcsolatain keresztül lett gazdag, pártállami kapcsolatain keresztül.........................
2021. júl. 16. 10:22
9/49 anonim válasza:
„Apró Antal, Dobrev Klára nagyapja vezényelte” - erre semmilyen bizonyítékot nem tudtak még felmutatni a komolyan vehető történészek. Apró nem volt olyan nagy hal akkoriban.
2021. júl. 16. 10:23
10/49 anonim válasza:
"„Apró Antal, Dobrev Klára nagyapja vezényelte” - erre semmilyen bizonyítékot nem tudtak még felmutatni a komolyan vehető történészek. Apró nem volt olyan nagy hal akkoriban." Nagyon nagy hal volt, de ő jelentette be nagy Imre kivégzését! [link] A központi bizottság tagja volt, stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!