Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Küszöbön a 4. hullám, miért...

Küszöbön a 4. hullám, miért nincsenek korlátozások?

Figyelt kérdés

Franciaország, Anglia, Hollandia, Málta, Portugália stb. már korlátoznak. Itthon pedig még semmi, pedig itt a delta variáns!

Lehetne újból bevásárlási idősáv az időseknek, éjszakai kijárási tilalom és maszkhordás mindenhol.

2021. júl. 15. 10:04
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
67%

#10 Várd meg a bejelentést.

A hiszti ment eddig, hogy követelik a harmadik oltás lehetőségét. Most valószínűleg megkapják és akik akarják, azok kaphatnak egy harmadik oltást is majd ingyen.

2021. júl. 15. 10:49
 12/20 anonim ***** válasza:
83%

10# nyugogdj le!

Senki sem fog harmadik oltásra kényszeríteni. Még az első kettő sem kötelező 🤫

2021. júl. 15. 10:57
 13/20 anonim ***** válasza:
59%
Ezért nem kértem az első kettőből sem, mert kamu az egész. Aki benyeli nyelje, arra se haragszom, aki oltatja magát, mért ő maga tudja mire van szüksége, de én kihagyom. A nyitás így is úgyis adott lett volna, úgyhogy totál igazam volt az ismeretségi körömben.
2021. júl. 15. 11:38
 14/20 anonim ***** válasza:
45%

#13 Azért nem semmi agyzsugorra mutat egy évvel később is ezt hangoztatni, hogy kamu a covid vagy a védőoltások .

Tudod itt van a kezemben az anyám halottvizsgálati bizonyítvány a kórházból. A közvetlen halálok egyike a COVId-19 tüdőgyulladás.

Valahogy nekem nem tűnik kamunak.

2021. júl. 15. 11:44
 15/20 anonim ***** válasza:
17%

„Te menj és zárkózz be és rettegj. Minket nem érdekel már ez a baromság.”

Nem én vagyok a kérdező, de ti tényleg nem tudtok mást elképzelni csak a totális bezárkózást és a totális nyitást? Hónapok óta mindenkinek ezt írjátok le. Nekem is leírták páran pedig nem akarok bezárkózni de egyes emberek nem hajlandóak ezt felfogni. Meg akarjátok mondani, hogy én mit gondolok olyan szintű arroganciával rendelkeztek, hogy elhiszitek magatokról, hogy kitaláljátok az én gondolataimat is. Amikor én a rettegj otthont megkaptam, nem azt írtam, hogy be akarok zárkózni, miért kell nektek állandóan eltorzítani a másik álláspontját? A koronavírus sokkal veszélyesebb, mint hiszitek, bár hogyha hónapok (ha nem egy év) óta ugyanazt a dumát toljátok, akkor nektek papolni totálisan felesleges mert bármit írok le nektek ami ész érv, ti ugyanúgy ugyanezt fogjátok az összes korlátozáspárti kérdés/komment alá beírni.

2021. júl. 15. 11:53
 16/20 árokpart ***** válasza:
84%
15-ös. Semmi másról nincsen szó mint arról, hogy most már van rá ellenszer az oltás. 18 éven felüli felnőtt emberek el tudják dönteni, hogy ezt kérik vagy sem. Tehát ha nem kérik akkor ezek szerint vállalják a kockázatát, hogy elkaphatják. Tehát a lehetőség adva van mindenki számára sőt a vakcinák között válogatni is lehet. Így teljesen felesleges kollektív lezárást csinálni. Értsd már meg, érsétek már meg. Egyéni felelősség is van a világon és felnőtt embereknek tudni kell döntést hozni ezért felnőttek, ezért nagykorúak.
2021. júl. 15. 12:30
 17/20 árokpart ***** válasza:
76%
A kérdező meg több mint valószínű, hogy azért szeretne lezárásokat, mert olyankor lassul az infláció a keresletcsökkenés miatt. Ez igaz is viszont örökké nem zárkózhatunk be és minden félévben nem mehet tönkre x ember csak azért, mert a gazdaságunk billeg és van aki a keresletcsökkenés, vásárlóerő csökkenés miatt tud még úgy-ahogy felszínen maradni. Arra nem ez a megoldás, hanem gazdasági reform még népszerűtlen intézkedések árán is ha kell azért, hogy hosszútávon mindenki jól éljen.
2021. júl. 15. 12:35
 18/20 anonim ***** válasza:
21%
A negyedik vízi hullám a strandokon és vizpartokon rossál. Lassan jön az hogy kifelé mindenki a vízből mert fertőző mint a gomba. Anyám mondá : a klóros víz fertőző nem az élővíz. Hej, hát így van ez
2021. júl. 15. 12:55
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Felvettem én is az oltást, de a 2. Pfizertől elég szarul voltam másnap. Ha lez is lehetőség harmadik oltásra, nem fogok élni a lehetőséggel.
2021. júl. 15. 13:00
 20/20 anonim ***** válasza:
29%

„15-ös. Semmi másról nincsen szó mint arról, hogy most már van rá ellenszer az oltás. 18 éven felüli felnőtt emberek el tudják dönteni, hogy ezt kérik vagy sem. Tehát ha nem kérik akkor ezek szerint vállalják a kockázatát, hogy elkaphatják. Tehát a lehetőség adva van mindenki számára sőt a vakcinák között válogatni is lehet. Így teljesen felesleges kollektív lezárást csinálni. Értsd már meg, érsétek már meg. Egyéni felelősség is van a világon és felnőtt embereknek tudni kell döntést hozni ezért felnőttek, ezért nagykorúak.”

Ti meg azt értsétek már meg, hogy nem mehet mindenki a saját feje után mindenhol. Én gyűlölöm Orbánt, nem őt és a Fideszt védem. Viszont az ember amikor a másik embert is tudja veszélyeztetni, ott nem ő dönt. Akkor ha én szerintem rád biztonságos légpuskával lőnöm, akkor megtehetem, mert nagykorú vagyok és én döntök a sorsomról? Vagy ha szerintem oly biztonságos ittasan vezetni, vezethetek mögötted, mert szerintem ez az egész csak felfújt dolog?

2021. júl. 16. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!