Fidesz szavazók, miért akarjátok tönkre tenni az országot?
“ Aki figyel, tudja, hogy 2,5 millió a Fidesz tábor.”
Ezt nem tudhatom. Viszont a szavazás ideális esetben nem “aki figyel, tudja” alapon megy, hanem a leadott voksok alapján.
Ha a leadott voksok fele fideszes, akkor az 50%. És a lőtéri pirosfaszú kankutyát nem érdekli, hogy a le nem adott voksok kinek mennének. Persze mindegyiknoldal szeretné a magáénak tudni.
Ez parttalan, véget nem érő vita.
Nem én beszélek arról, hogy 5 millió szavazott a Fideszre!
Nem is arról, hogy 10 millió embert kell alapul venni.
Két lehetőség van. Te mégis ugyan az az ember vagy, hiába tagadod vagy tényleg nem érted miről vitatkozol!
Részemről lezártnak tekintem ezt az eszmecserét!
Én meg sehol nem mondtam hogy 5 millió szavazott volna fideszre.
Ugyanaz egyébként egy szó, de nem ugyanaz az ember vagyok. Gondoltam nyilvánossá teszem a nickem órára órára, hogy elegedre tegyek, de felesleges. A másiknál 2 pipa van nálam 3,4 vagy 4.
Egyébként mit nyernél vele, ha kiderülne, hogy egy ember í 2 nickről?
Ja, és nem vagyok semmilyen szavazó, utoljára 2002-ben szavaztam, akkor fidesz ellen.
Azóta nem látom értelmét, nem tudok olyat mondani akire jó szívvel szavaznék. Ettől függetlenül nevetségesnek tartom mindegyik oldalról, amikor a le nem adott szavazatokkal próbálják cáfolni a választás érvényességét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!