#8 de a rossz kondició nem jó. Igen a baloldal teszi tönkre mint a fidesz.
Lehet kellene már valami jobboldali párt, vagy legalábbis centrista.
2021. júl. 14. 11:48
12/66 anonim válasza:
Lehet itt sorolgatni Orbán negatívumait, van is rendesen, ez tény. De vessünk már egy pillantást arra is, hogy ki az, kik azok, akik Orbánék helyére jelentkeznek kormányzásra. Új arcok? Nem. Voltak már kormányon? Igen. Szarban volt az ország? Nem is kicsit. Ahhoz is volt már (sajnos) szerencsénk, hogy összehasonlítsuk, melyikük, hogyan kezel válságot. Mindenki döntse el maga, hogy neki melyik válságkezelés volt hatékonyabb. Kinek ez, kinek az, én nem ítélek el senkit, akinek a balos volt a jobb. Én úgy ítélem meg, hogy Fidesz-kormány alatt sokkal jobban élek, mint az előző alatt. Azt meg egyenesen felelőtlenségnek tartom, hogy csak azért, mert Orbán lop, szemet hunyjunk a baloldal bűnei felett.
2021. júl. 14. 11:53
13/66 anonim válasza:
4 németeknél 10 év alatt nem hogy a reálbér nem emelkedett a volt cégemnél, hanem a bér nem emelkedett. Úgy értem el emelkedést, hogy elmentem máshová. Akik ottmaradtak, azok még mindig annyiért szívnak.
Az ingatlanárak ugyanúgy háromszorozódtak mint magyarországon, az élemiszeráraknál ahol nem árat emelgetnek, ott mennyiséget csökkentenek.
Kicsit sokat gondoltok a zorbánról, hogyha szerintetek miatta mennek egész európában fel az árak.
2021. júl. 14. 11:54
14/66 anonim válasza:
Nem kell aggódni, a szivárvány koalíció győzni fog.
2021. júl. 14. 11:59
15/66 anonim válasza:
13-as!
Te most komolyan azt akarod bemagyarazni, hogy a magyarok jobban teljesitenek a nemeteknel? Nyilvan a nemetek jonnek ide tomegevel mosogatni, hiszen annyira megeri nekik, meg veletlenul sem a magyarok vonulnak ki. :)
2021. júl. 14. 12:00
16/66 anonim válasza:
Ne akard megmondani ki kire szavazzon, mindenki arra szavaz aki neki szimpatikus.
2021. júl. 14. 12:00
17/66 anonim válasza:
Így van, demokráciában szabad a választás.
2021. júl. 14. 12:02
18/66 anonim válasza:
Kérdező menjél észak Koreába, ott megmondják kire szavazzál, neked ez kell.
2021. júl. 14. 12:03
19/66 anonim válasza:
Mire jó egy olyan ellenzékre szavazni, akik olyan dolgokat erőltetnek, amit senki nem akar?
2021. júl. 14. 12:10
20/66 anonim válasza:
Hát aki fideszre szavaz álltalába egy ki szolgáltatót réteg a nyugerek.Nekik lehet mondani bármit ha nem kapnak krumplit a fideszre szavaznak.Az elenzék nem vásárolja meg szavazatókat főleg nem a kiszolgáltatót rétegnek.De sokszor még fuvarozák is őkett mert buszra sincs pénzük.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!