Fidesz szavazók, miért akarjátok tönkre tenni az országot?
“ Összesen nem mentek el szavazni 5 millióan.”
Hát pont ez az. Kevesebb mint 5 milliónak 2,5 millió már a többsége.
Az meg már Horn idejében vicc kategória volt, amikor úgy vették, hogy aki nem ment el szavazni az mind az ellenzékre szavazott volna.
Te saját magadat sem érted! Olvasd már el amit írtak!
55 én nem írtam hogy 5 millió lenne a fidesz tábor, de ez ne zavarjon.
Ezt viszont a kérdező írta:
“ Az a 2 és fél millió féleszű?”
“ Összesen nem mentek el szavazni 5 millióan.”
:)
Nézd, én értem ami leírok, csak azt nem ami ti itt csűrtök-csavartok.
Leírta a kérdező, hogy kevesebb mint 5 millióan szavaztak.
Ebből szerinte 2,5 millió a “féleszű”. Gondolom ezalatt a fidesz szavazatokat értette.
Van valami konstruktív megjegyzésed is, mert azt ismételgetni én is tudom, hogy te sem érted amit leírsz. (Bár ez így nem igaz, mert a semmit nem olyan nehéz érteni, neked is megy talán)
:)
#41 írta - az ország többsége a fideszre szavazott
Kérdező válasza - Az ország többsége?
Az a 2 és fél millió féleszű?
#44 írta - Látom nehezedre megy a matek! Segítek! 10 millió fele 5 millió!
Amennyiben, kb. 5 millió ember elmegy szavazni, akkor mindenki a Fideszre tette a voksát?
Nehezen hiszem. Akkor most ki állít valótlant, ki nem tud számolni és ki nem tudja mit ír le? Aki figyel, tudja, hogy 2,5 millió a Fidesz tábor.
Nem beszélve arról, hogy valaki a korrupciót vitatja bizonyíték hiányában! Menjen már el azokra a településekre, ahol Tiborcz közvilágítást csinált és kérdezze meg az ott élő embereket illetve kérje el a hivatalos mérési jegyzőkönyveket. Azután persze kérdezze meg Orbánt, vajon miért nem kérte el Brüsszeltől a pénzt, inkább fizettük közpénzből a vejkó "csodálatos" munkáját.Ez csak egy amit a Polt vezette ügyészség dobott a süllyesztőbe.
59 neked megy szerintem nehezen a matek.
Ha 10 millióból 5 millió megy el szavazni, akkor annak az 5 milliónak számít a szavazata. A másik 5 millió lemondott erről a jogáról.
Tudom, nehéz ezt elfogadni, de el kellett volna menni szavazni. Ennyi.
Ha mind a 10 millió szavaz, és abból lett volna 2,5, az 25%.
A te logikád még mindig a horni logika, hogy “aki nem ment el szavazni azt ellenzéki szavazatnak mondjuk”.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!