Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Lenne igény egy forradalmi...

Lenne igény egy forradalmi baloldali mozgalomra, ami többek között olyan kizsákmányolók ellen irányul akik ingatlan százait vásárolják fel, hogy utána pályakezdő fiatalok pénzét szedjék el velük és egy életre megakadályozzák számokra a boldogulást?

Figyelt kérdés
A kérdés elméleti.

2021. júl. 14. 08:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Imádom, hogy mindig a csöves életképtelen prolikhoz kell igazodni, mert jaj szegények, jaj...
2021. júl. 14. 09:41
 12/27 A kérdező kommentje:

11

Senki sem csöves, és senki sem proli. De a rendszer rossz. Mert a gazdagabbat segíti hogy még gazdagabb legyen, míg a szegény vagy átlagos ember elé leküzdhetetlen akadályokat állít. Ezen változtatni kell, vagy az állam révén vagy mozgalmakkal.

Nem is értem itt mindenki ingatlanos vagy miért félti annyira magát?

2021. júl. 14. 09:46
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Piacgazdasáág van. Ha volna igény, már lenne.

A pesti egyetemisták lakhatási problémái nem tartozik a társadalom súlyos ügyei közé. A sajátjukéba sem, mert megoldják, vagy öt év alatt megoldódik.

A többi kérdésidnél már elmagyarázták elegen, hogy ha utálod Pestet, akkor nem kellett volna idejönni tanulni.

Sőt, neked egyáltalán nem kellett volna egyetemre jönni.

A csodálatosí kétszintes házatokban élve is kitanulhattál volna egy szakmát, és már gyüjtenéd a pénzt a saját házada.

Sőt, 8 osztály után egy gyártósoron is kerestél volna már közel 10 milliót, enyi idő alatt, de ehelyett rinyálsz, meg forrdalmárkodsz. (persze, csak ha mögéd áll valami tömeg).

A te életed, oldd már meg valahogy!

2021. júl. 14. 10:13
 14/27 A kérdező kommentje:
Nem tudom kivel keversz, de nem az vagyok akinek hiszel. Engem nem egyetemistaként érint ez a probléma, hanem dolgozó emberként.
2021. júl. 14. 10:16
 15/27 anonim ***** válasza:
81%

Már a tegnapi kérdéseidnél is el lett mondva hogy legyél akkor villanyszerelő (az akartál lenni) és vegyél kétszintes családi házat vidéken. Azt mondtad, hogy ott jobb élni, akkor mi tart vissza? Csináld!

Egyébként nem hiszem el, hogy szociológus vagy. A fogalmazásod silány volt tegnap, a Rákosi korról semmit sem tudtál. Plusz semmilyen szakszavat nem használtál. Olyat nem mond egy szociológus, hogy kisember, meg kizsákmányolás stb.

2021. júl. 14. 10:37
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

#14, ha nem te vagy vagy az ikertesód, akkor már ketten vagytok!

Ez még nem mozgalom, de hajrá!

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..

2021. júl. 14. 10:54
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

#12, igazságtalan rendszer az igaz, de legalább működik.

A szocializmus is igazságtalan volt de nem is mműködött.

Egy bizonyos Marx Károly már belekezdett egy ilyen mozgalomba vagy 160 éve.

De most alszik a projekt

2021. júl. 14. 10:58
 18/27 A kérdező kommentje:

15 az nem én vagyok:DDD

De mindegy :D

2021. júl. 14. 11:25
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha berelni akarsz valamit akkor fizesd ki az arat. Ha nem tudod kifizetni, akkor ne vedd igenybe. Ez ilyen roppant egyszeru!
2021. júl. 14. 12:13
 20/27 A kérdező kommentje:
Oké, akkor légyszíves mondd meg másoknak azt, hogy ne vásároljanak fel feleslegesen sok lakást, amivel felhajtják az árakat, és akkor én sem leszek kénytelen lakbért fizetni, hanem tudok saját lakában élni. köszi
2021. júl. 14. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!