Szerintetek rendben van, hogy halálosan fenyegwtnek meg egy mesekönyv írót?
A fidesz lassan 12 éves 2/3 os vezetése ide vezetett.
Most komolyan rendben van ez?
Amikor előbb foglalkoznak a melegek említésével mint a családon belüli erőszakkal?
Nagyon sötét helyre vezet az ország :/
Simán megtehette volna, hogy felvesz egy írói álnevet.
A halálos fenyegetést túlzásnak érzem, mondjuk ilyet bárki bekamuzhat. Amúgy írták, hogy már amúgyis elakarta menni, nyugodtan mehet egy olyan országban ahol írhat ilyen sz@rt, bár nem nagyon fog találni.
Nem, nincs rendben. Halálosan megfenyegetni senkit nincs rendben, függetlenül attól, hogy ő kicsoda és micsoda.
Amúgy teljesen egyetértek az íróval és a kommentszekcióból is látszik, hogy "mi" itt nem vagyunk biztonságban. Ha tehetném én is követném a bölcs mozdulatot és elhagynám az országot. Teljes felháborodás és lázadás, és gyűlölet van egy mesekönyv miatt amiben két azonos nemű ember SZERETI egymást. Eközben a "normális" mesék pedig erőszakon, és gyilkosságon alapulnak. Fura egy világ 👩🦰❤👩🦰
A tizesnél a pont.
Azt nem tudom, hogy miért nem takarodik el innen nyugatra terdelni az, akinek ennyire rá van fleselve az agya erre a sok marhaságra.
Olyanok, mint valami rossz hülyegyerek, aki addig nem nyugszik, amíg le nem kevernek neki vagy két nagy pofont.
Nincs LMBTQ propaganda, de egész nap ez szól a hírekből.
Szánalmasak vagytok és már annak is felcseszitek az agyát, akit egyébként nem zavarna ez az egész.
15: Láttál már gyilkost arra hivatkozni, hogy de hát a magyar népmesékben ez volt? Mert én nem. Egyébként meg a gyerekek ebben nem az erőszakot látják, hanem hogy ők a bátor és igazságos hercegek/királyok, akik megvédik az embereket a csúnya gonosz lényektől. Kardozni sem azért kardoznak mert vért kívánnak, hanem mert szeretnek mozogni, és átélni a sikert, mikor apuka kifekszik, és győz a dicső lovag.
Ha ennyit nem fogsz fel, lehet tényleg jobb lesz hátrahagynod az országot.
"Láttál már gyilkost arra hivatkozni, hogy de hát a magyar népmesékben ez volt? "
Rengeteg mese, játék ellen felléptek mondván erőszakosak, rossz példát mutatnak, agresszívak lesznek tőle a gyerekek. Mi bizonyítja, hogy csak az agresszív, lövöldözős dolgok vannak káros hatással? Ha egy "verekedősebb" mesét nem nézhetnek meg agresszívak lesznek tőle mi garantálja, hogy a meleg mesék nem befolyásolják őket?
20) lemaradt, hogy erőszakos sem voltam soha, egy verekedésbe sem keveredtem bele. Ha már kitértem az erőszakos játékokra.
Az pedig, hogy apám miatt lettem-e transz...ezt még egy pszichológus és pszichiáter sem mondta, pedig voltam egy párnál. Jó tudni, hogy itt mentális szakértők is irogatnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!