Jakab Péter bohócot csinált magából az építőmunkással való konfliktusával? Ezzel hátráltatja az ellenzéki összefogást?
Jakab annyit hivatkozott mostanában a "melósokra", mint anno Kádár a "becsületes munkásokra".
Életében először találkozott eggyel, hát nem sikerült fényesen.
Szegény melós csak a munkáját végzi. A burzsuj parlamenti képviselő meg mit pofátlankodik be az építkezés közepére?
Nekem eléggé úgy tűnik, hogy a traktoros még rá is fordul a képviselőkre. Pedig bőven van ott hely.
" A burzsuj parlamenti képviselő meg mit pofátlankodik be az építkezés közepére?"
Ezt meg benézted. Forgatás közterületen zajlott, az építkezés pedig (videóban is látható), a kordonnal elzárt terület mögött.
Hát én ellenzéki vagyok, de az ilyen akciók pont elhiteltelenítik az ellenzéket.
Nem is rakhatnák fel a munkással való veszekedést a netre a személyiségi jogok miatt
"Hát én ellenzéki vagyok, de az ilyen akciók .............."
Hát te pont nagyon fideszes vagy, kit akarsz átejteni?? ;)
"Nem is rakhatnák fel a munkással való veszekedést a netre a személyiségi jogok miatt"
Hogyne rakhatnák, maximum arckitakarást kell alkalmazniuk ha az látszik a felvételen és nincs beleegyezés a munkától annak a mutatásához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!