Mi a véleményed Jakab feljelentette a melóst?
Figyelt kérdés
Jakab bement egy építkezési területre és amikor dudált rá a melós durván leosztotta és feljelentéssel fenyegette
2021. júl. 10. 20:24
A kérdező szavazást indított:
Csalódtam Jakabban
Jakabra küldte Mészáros a melóst
Még visszafogta magát Jakab
Más is beírom...
40 szavazat
1/28 Norbán válasza:
ezen meddig fognak rágódni?
amúgy szinte biztos hogy szándékos provokáció volt
2/28 anonim válasza:
Jakab életében először találkozott a sokat emlegetett magyar melóssal. Nem ilyennek képzelte el.
3/28 anonim válasza:
Bohóc ez a Jakab. Így nem lesz kormányváltás
4/28 anonim válasza:
Én nem csalódtam Jakabban, ez egy ekkora kretén.
5/28 anonim válasza:
Ha én lettem volna az a becsületes melósember, először odafelé átgyalogoltam volna rajtuk, majd visszafelé is átgázoltam volna, hogy megnézem mi a fene volt az a talajegyenlőtlenség a kerék alatt.
Elsőnek defektre gyanakodtam volna.
6/28 anonim válasza:
Jakab munkaterületen elállta a forgalmat és ahelyett hogy bocsánatot kért volna még Orbánozott is agy nagyot
7/28 anonim válasza:
Szegény Jakab maga is elhiszi hogy mindig igaza van
8/28 anonim válasza:
Én is építkezésen dolgozom toronydarusként, és igenis elmehetnek a büdös ‘csába, az ember a munkáját akarta végezni amiért fizetik, amiben ezek a szrháziak megakadályozták és ennek tetejében még próbálták hibásnak beállítani. K**** anyjukat aszondom, hogy kibsznak a becsületes melóssal pár perc hírnévért!
9/28 anonim válasza:
Nem csalódtam, pont olyan hülye, mint vártam.
10/28 anonim válasza:
Mivel nem bent volt, hanem odakint, így nyilván feljelenti, ez így normális.
Ha a melós azt látja, random faszik ténferegnek a munkaterületen, nem megpróbálja elriogatni őket, hanem a örökhöz, feletteséhez fordul, hogy whut.
Tehát becsületes jómunkásember a munkagépben igyis-ugyis hibásan járt el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!