Jakab P. szándékosan provokálta a "melóst"? Érzi, hogy a DK/ellenzék vele akarja elvitetni a balhét?
Jeszeszky Zsolt a műsorában azt az elméletet fejtegette, hogy Jakab szándékosan provokálta a melóst, amiért a DK rá akarja verni a balhét. Erről van szó [link]
Jeszenszky elmélete szerint Jakab már érzi, hogy szándékosan erősítette fel a "közvéleménykutató" cégek által a népszerűségét az ellenzéki vezetőség. Mindenhol őt nyomják, mint a nép egyszerű embere imaget. Őt akarják megtenni miniszterelnök jelöltnek. Eltűntek úgy egy hónapja a Karácsonyt éltető propaganda cikkek a balos médiából és helyettük a Jakabot népszerűsítők jöttek. A népszerűségét is felnyomták.
Jakab Péter ezt érzi is. Vele akarják elvitetni a balhét. Amikor kikapnak 22-ben azt fogják mondani Jakabéknak, hogy lám elvesztettétek, pedig minden ellenzéki párt beállt mögétek. Ti tehettek róla. Így akarják a Jobbikot szétverni és beolvasztani magukba. Ezt az elképzelést az is megerősíti, hogy Jakabék azóta is nyomják ezt a videot, ügyet. Miközben emiatt a népszerűsége megfeleződött. [link]
Nagyon reális elmélet és Jakabék az eset után továbbra sem szálltak le az ügyről. Lehet szándékosan? Érzi, hogy vele akarják a balhét elvitetni?
A baloldalnak egyátalán nincs szüksége Jakabra, csak a szavazókra.
Ezt vagy nem látta, de inkább nem érdekelte, főleg, hogy megint visszaerősödtek a legerősebb ellenzéki pártnak.
Én arra sem wsküdnék, hogy benne marad a koalícióban, másod, vagy harmad hegedűsnej.
Elég hiú ahhoz.
Most meg túltolta a dolgot.
Az még, hogy a gépkezelő nem is Mészarosról dumák tiszta vicc
De nem értem az egész sztorit.
Közönség nem volt, újságírók sem,csak az ő stábja egy mobiltelefonnal kamerázva.
Ez, amik nyilvánosságra hoztak nem hoz neki egy szavazatot sem.
Jakab olyan szánalmas. Próbál magyaroskodni de nincs benne.
Dobrevben sincs de nem is magyarorkodik hanem nyíltan okádja a magyar gyűlöletét.
Eddig tudatosan nyomta a csávó az anti-Orbán kurucosággal meg a parizeres májkrémmel.
Hogy most mi lelte ezzel a melóssan, nem tudom. Mintha nem érezné, hogy ő pont ezeknek az embereknek a szavazataira hajt. Szerintem napszúrást kapott ott.
nem volt megrendezve a jelenet, és jakab pánikba esett
na nem baj, küldjük el ezt az embert putyinhoz uránkazettákról meg földgázról tárgyalni
mi baj lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!