Budapest lakossága miért alakult át ennyire? Ha tényleg bevándorlás ellenes a Fidesz miért engedi be őket?
Az belső probléma, hogy Budapesten sajnos roma boom van. Az elmúlt másfél évben szerintem több mint duplájára nőtt a számuk. Túlzás nélkül mér szerintem Budapest a leginkább elromásodott nagyváros Mo.-n, régebben ezek kelet-magyarországi nagyvárosok voltak.
Viszont amiről Orbán tehet, hogy egyre több négert, kínit, arabot látod és megjelent egy teljesen új kisebbség ami soha nem volt, az indiaiak. Nem, nem a romák, az echte Indiából jött indiaiak. Vagy bangladesiek ki tudja, egy kutya. Ilyenek még sosem voltak Mo.-n, most érezhetően sokan vannak Budapesten már.
A lényeg az, hogy egyre kevésbé érzem magam magyarként otthon a fővárosban, egyre kevésbé van kedvem kimenni a városba, mert olyan koszosak büdösek az utcák és mert ilyen emberekkel nem szívesen találkozok nap mint nap. Ha kellemetlen a közösség, kellemetlen a város is mint élettér.
Csak azt tudnám, hogy Orbán ha egyszer bevándorlás ellenes, miért engedte be és miért segélyezi őket? Mert ezeket dolgozni még az életben nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!