Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Budapest lakossága miért...

Budapest lakossága miért alakult át ennyire? Ha tényleg bevándorlás ellenes a Fidesz miért engedi be őket?

Figyelt kérdés

Az belső probléma, hogy Budapesten sajnos roma boom van. Az elmúlt másfél évben szerintem több mint duplájára nőtt a számuk. Túlzás nélkül mér szerintem Budapest a leginkább elromásodott nagyváros Mo.-n, régebben ezek kelet-magyarországi nagyvárosok voltak.

Viszont amiről Orbán tehet, hogy egyre több négert, kínit, arabot látod és megjelent egy teljesen új kisebbség ami soha nem volt, az indiaiak. Nem, nem a romák, az echte Indiából jött indiaiak. Vagy bangladesiek ki tudja, egy kutya. Ilyenek még sosem voltak Mo.-n, most érezhetően sokan vannak Budapesten már.

A lényeg az, hogy egyre kevésbé érzem magam magyarként otthon a fővárosban, egyre kevésbé van kedvem kimenni a városba, mert olyan koszosak büdösek az utcák és mert ilyen emberekkel nem szívesen találkozok nap mint nap. Ha kellemetlen a közösség, kellemetlen a város is mint élettér.

Csak azt tudnám, hogy Orbán ha egyszer bevándorlás ellenes, miért engedte be és miért segélyezi őket? Mert ezeket dolgozni még az életben nem láttam.

2021. júl. 10. 15:03
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom hol látsz te annyi négert meg arabot, kínai tényleg sok van. De ha nem tévedek a Fidesz azzal kampányolt, hogy az illegális bevándorlást és a kvótákat utasítják el. Persze mind emlékszünk az 1300 "oltalmazottra" és persze a letelepedési kötvényekre, ahogy látom a Fidesz számára a csóró illegális muszlim migráns az a rossz migrnás, a pénzeszsák illegális muszlim migráns az pedig a jó migrnás.
2021. aug. 4. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!