Vót a soros a gyúrcsán a migránsok az a szemét brüsszel, mind uncsi. Új ellenség kell, az oltatlan egészséges állampolgárok éppen kapòra jönnek, az a durva hogy rájuk a gyűlölködõ ellenzékiek is habzò szájjal uszulni fognak! Orbán aljas de nem hülye.
Más ha muszájból kell menni,hogy ne dögölj éhen és más,"üzleti útnak" csúfolva a Maldívon áztatni a p.csádat. És ezt mindenki orra alá nyomni minden platformon úgy,hogy 2 éve nem láttam az Angliában élő testvéremet.
2021. júl. 10. 16:05
24/35 anonim válasza:
23
Behurcolás szempontból mindegy a háttérsztori. Én egyébként ellenzek mindenfajta határzárat, ez inkább azoknak szólt, akik sortüzet nyitnának az augusztusban Adriai nyaralásból hazatérőkre, miközben meg más indokkal ugyanúgy lehet utazni, csak a turistákat kiáltják ki bűnbaknak, vagy tömeggyilkos vírushordozónak.
2021. júl. 10. 16:34
25/35 anonim válasza:
Eléggé pedig full semmi értelme. Ha megint napi 200 halott lesz mondjuk Novemberben akkor azt nehezen lehet az oltatlanokra fogni tekintve hogy a veszélyeztetett korosztály kb 90%a be van oltva. Tehát akkor három variáció lehetséges:vagy százszor veszélyesebb lesz a covid és már nem nagyrészt fél lábbal sírban lévő embereket öl, vagy több halottat kamuznak vagy az oltás nem fog érni addigra semmit. Én az utolsóra tippelnék, tekintve hogy az influenza oltás is csak pár hónapig érhet valamit. Mondjuk vicces hogy ezek a vírusrettegő agyhalottak örökké hisznek a nem létező nyájimmunitásban és valszeg ezekkel ezt örökké, lehet játszani.
2021. júl. 11. 14:16
26/35 anonim válasza:
25
Te olyan sötét vagy, hogy már fáj.
2021. júl. 13. 21:07
27/35 anonim válasza:
22-es😁😁
2021. júl. 14. 08:27
28/35 anonim válasza:
Mi van fáj az igazság rettegőkém?:)
2021. júl. 14. 11:08
29/35 anonim válasza:
28
Agyat kéne már növeszteni nektek, nem mindentől lef@sni a bokátokat! Mentek egymás baromságai után, közben bégettek, mint vmi bégettek birkanyáj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!