Ha nőtt a garantált bérminimum, a közfoglalkoztatási garantált bér miért nem?
2# de buta vagy.
Kérdező, ilyeneket hiába kérdezel, nincs rá válasz. Ha a parlamentben feltenned is annyi válasz lenne, hogy elkezdenènek másról beszélni és valahogy 2010-ben és Soros Györgynèl lyukadnànak ki. Nincs válasz, senkit nem érdekel, hogy a kisemberek mennyit keresnek
Jaj ez a szar duma, hogy a kisemberek mennyit keresnek.
Közben meg emberhiány van mindenből, szakmunkások napi 20 ezret keresnek, de szegény kisemberek, bizony a kisemberek, azok a nagyon, de nagyon elnyomott kisemberek nem tudnak mit tenni.
Azért nem nő, mert az szanatórium, nem munka.
El kell menni dolgozni, aztán lesz pénzed.
4# jelenleg szalagmunkàsként dolgozok egyetem mellett. Napi 8 óra munkára 6 ezer forintot sem kapok. Miért kell hazudni?
Szerinted miért sztrájkolnak sorra a gyárak? És most nem az Audira gondolok.
Rengeteg helyen minimálbért kapnak a gyári munkások.
Persze, jobb munkát kell keresni, én is azért járok egyetemre. De ne hazudj kérlek, hogy 20 ezret keres egy szalag munkás..
Jól van fiam, ha szalagmunkás neked egyet jelent a szakmunkással.
Másrészt igazad van, hagyjuk ki az Audit, a Mercedest meg még egy rakást, mert a legtöbb helyen elég jól fizetnek.
Nem értem, a szalagmunka nem is igazi munka, csak szanatórium?
Én úgy gondoltam, hogy a szalagmunkások, segítségével történik az értékteremtő munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!