Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mennyire működne egy V4 unió...

Mennyire működne egy V4 unió az EU nélkül?

Figyelt kérdés

2021. júl. 10. 00:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Jól működne. Persze a kisebb piac miatt kisebb lenne a gazdasági haszna, és fejlesztési pénzekre sem lehetne számítani.
2021. júl. 10. 00:07
 2/11 anonim ***** válasza:
63%

Önmagában nehezen tudna működni, kellene gy szövetségi kapcsolat a többi országgal Európában. De együtt sokkal jobban tudna a V4 működni az unión kívül, mint ha külön-külön próbálkoznának meg vele az országok.

Most még nem értük el azt a pontot maikor jobban megéri felvállalni a nehézségeit a külön V4 csoportnak az EU-n kívül, de már nem sok kell hozzá. Ha a liberálfasiszták ilyen tempóban rongálják az unió többi tagállamát és az unió alapértékeit, akkor már nem sokáig lesz jobb bent lenni, mint kiválni.

2021. júl. 10. 00:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Én abban is gondolkodtam, hogy Romániát, Bulgáriát, Szerbiát is simán meg lehetne hívni.
2021. júl. 10. 00:17
 4/11 anonim ***** válasza:
7%
Amíg nem esik szét az EU, kár ezen agyalni.
2021. júl. 10. 00:24
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
#4, pont addig kell, hogy mire az nem lesz ez már stabilizálódjon.
2021. júl. 10. 01:05
 6/11 anonim ***** válasza:
20%
Éhenhalnának. :)
2021. júl. 10. 01:07
 7/11 anonim ***** válasza:
38%
Simán! Igaz, hogy nem utazgatna, színészkedne euro ezrekért a közösség vezérkara, de nagyon is életképes, együttműködésre alkalmas organizmus lenne. Kinézem belőlük, hogy klasszisokkal tisztességesebbek lennének a jelenlegi eu-s hordánál és abban is biztos vagyok, hogy nem az lenne a legfőbb elfoglaltságuk, hogy 7/24-ben ellenségeskedjenek egymással, vagy fogást keressenek egymáson.
2021. júl. 10. 01:59
 8/11 anonim ***** válasza:
72%
Jobban, mint az EU, de az nem nagy kunszt.
2021. júl. 10. 07:15
 9/11 anonim ***** válasza:
60%

Par ev mulva ugy is kiderul, hogy mi lesz ezzel a 'haldoklo' EU-val. Nemetek es franciak csak addig lesznek baratok amig kozosen szemetkedheynek kelet-europaval ... angolok mar kiszalltak. Ha az olaszok csatlakoznanak a keleti tombhoz, a nemet-francia ellentetek felerosodnenek.

Eddig is sokmindent hoztak az elmult evszazadok ... valoszinu a jovo generacioi sem fognak unatkozni.

2021. júl. 10. 07:22
 10/11 Muráti Emőke 77 ***** válasza:
43%

"Én abban is gondolkodtam, hogy Romániát, Bulgáriát, Szerbiát is simán meg lehetne hívni."

Már csak Albánia kell akkor és együtt is a Varsói Szerződés

2021. júl. 11. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!