Ha Lengyelországban és Magyarországon elesik a jobboldal, akkor a fehér és tiszta EU-nak annyi?
Miért lenne? A bevándorlók születési rátája folyamatosan csökken, ahogy az életminőségük emelkedik. Ez egy általános megfigyelés, egyetemesen érvényes.
Továbbá nem értem, hogy miért baj az, ha más rasszúak is itt laknak Európában. Ha beilleszkednek, tudnak viselkedni, akkor semmi baj velük. Az integráción kellene javítani, mert az jelenleg siralmas.
"Ha beilleszkednek, tudnak viselkedni, akkor semmi baj velük."
Nem tudnak és nem is akarnak beilleszkedni. Élősködni akarnak.
"A bevándorlók születési rátája folyamatosan csökken, ahogy az életminőségük emelkedik."
Megrekednek a segélyen élő ember szintjén, és szaporodnak, mint nálunk ama bizonyos etnikumbeliek.
Őket több száz éve nem tudjuk integrálni, de más országok se nagyon. Én nem is tudok olyan országot, ahol sok rejtett erőforrás él, és nincs velük probléma.
"Nem tudnak és nem is akarnak beilleszkedni. Élősködni akarnak"
Érdekes módon a '90-es évekig, amíg a szociáldemokrácia volt a domináns politikai ideológia, addig be tudták illeszkedni. Azóta a neoliberalizmus a status quo, és nem tudnak beilleszkedni. Érdekes.
"Megrekednek a segélyen élő ember szintjén, és szaporodnak, mint nálunk ama bizonyos etnikumbeliek."
Lásd az előző pontot.
"Őket több száz éve nem tudjuk integrálni, de más országok se nagyon. Én nem is tudok olyan országot, ahol sok rejtett erőforrás él, és nincs velük probléma."
Észak-Afrikában és a Közel-Keleten a romák (a dom és lom romák) szinte teljesen integráltak. A különbség elsősorban az, hogy míg itt Európában szinte mindenhol törvényileg másodosztályú polgárok voltak, intézményesen és törvényileg diszkriminálták őket, ez Észak-Afrikában és a Közel-Keleten sosem volt jellemző. A törökországi romák olyan szinten integráltak, hogy nincs pontos számunk arról, hogy hány roma él Törökországban (a valós szám valahol 500000 és 2 millió között lehet).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!