35# Igen azért nyert az ellenzék egy rakás sajtópert fideszesekkel szemben mert nincs jogállamiság... Kaleta meg nem volt fidesz tag soha életében, semmi köze nem volt hozzájuk, és azért nem lehetett elítélni mert rosszak voltak a jogszabályok, ezen változtattak most a pedo törvénnyel, tudod ami ellen ti tüntettek...
2021. júl. 11. 11:36
42/53 anonim válasza:
#40 dey arra válaszoltam "eltvárs" és sokadik alkalomra tagadod le, ahogy a magadfajták szokták. De az írás megmaradt.
Kaleta pedig a fidesz embere, hiszen fidesz időszakban kapott kinevezéseket, a fidesz hatalom alatt lett titokban kimenekítve (bár a titok része kicsit besült ugye). A jogszabályok teljesen simán lehetővé tették a megbüntetését itthon is (ha A PÁRT nem rendelte volna másképp), de peruban, vagy az USA-ban (CIA buktatta le) még simábban. De hát inkább sunyiba kimenekítés lett...
Amúgy hogy jött ide kaleta A PÁRT pedofilja?
2021. júl. 11. 11:49
43/53 anonim válasza:
#42 Szerintem te nem tudod kivel vitázol. Nem én hoztam be Kaletát, válaszolj neki arra amit állít/kérdez. ARRA válaszolj végre, amit megkérdeztem tőled a 34, 36, 38 és 40-ben!
2021. júl. 11. 12:06
44/53 anonim válasza:
#43 "elvtárs"! Olvasd el! Le volt írva, már harmadszor írom le hogy ott van, a #35-ben.
Ti vörösök miért nem tudtok olvasni, szöveget értelmezni? Miért tagadjátok a valóságot, még az írást is?
2021. júl. 11. 15:33
45/53 A kérdező kommentje:
Maradjunk a kérdés lényegénél.
2021. júl. 11. 16:01
46/53 anonim válasza:
44# Vicces úgy vörösözni hogy pl a legnagyobb ellenzéki youtube csatorna hátulsó borítóképe egy szovjet zászló és szovjet propaganda plakátok:
46-os: a videóban egyetlen egy szovjet zászló szovjet propaganda sem látható. Mindegyik jelkép vagy poszter a falon a munkásmozgalmat szimbolizálja. Előbb tanulj, utána okoskodj.
2021. júl. 11. 17:59
48/53 anonim válasza:
47# Igen a szovjet kommunista munkásmozgalmat. De ha szerinted ennek semmi köze hozzá akkor hozhatsz pl a 19. századból Marx korából ilyen plakátokat. A nő kezében lévő szovjet zászló meg pont úgy van bevágva hogy a sarló kalapács már ne látszódjon ott a bal felső részen.
2021. júl. 11. 18:08
49/53 anonim válasza:
A képernyő bal oldalán látható poszterek a magyar munkásmozgalom szimbólumai, a vörös zászlós nő pedig egy angol szindikalista poszter. Egyik sem szovjet, sem kommunista.
2021. júl. 11. 18:40
50/53 anonim válasza:
A magyar munkásmozgalom képviselőiből nőtt ki Kun Béla és a Tanácsköztársaság, köztük volt többek között Kádár, Rákosi, Szamuely stb. A szindikalizmus meg egy kommunista fiókeszme és a marxizmuson alapszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!