Jövőre, a választások idején érdemesebb inkább vidéken tölteni pár napot, mint a nagyobb városokban?
Nem csak vidéken, én már stabilan, bejelentett lakcímmel külföldön leszek. Pontosan ebből az okból kifolyólag amit írsz. Polgárháború kitörésének veszélye lesz, és ki tudja egyáltalán ki tudsz-e még jutni az országból valaha.
Főleg ha Kína is beleavatkozik.
1: "Főleg ha Kína is beleavatkozik."
Ezt fejtsd már ki. Szeretnék egy jót röhögni! 🙂
Hidd el, nem alaptalan a félelem, hogy Kína beavatkozik ha kell. Egy valag pénzzel tartozunk nekik, egy rakás kínai cégek által folyamatban lévő és tervezett kínai projekt van itt.
A 2022-es választást meg sok ellenzéki politikus is "kínai gyarmatosítás" meg "Fudan ellenes" szavazásnak is titulálta.
Ha a Fidesz elcsalja magának a választásokat és az ellenzékiek erőszakkal lépnek fel, a kínaiak simán ideküldhetnek pár osztagot. Akkor meg már nemzetközi üggyé is válhat.
Én azt mondom, külföldről, főleg egy nem-NATO tagállamból, mint Ausztria vagy Svájc, sokkal kellemesebb lesz nézni az eseményeket, mint itthonról...
"5: akkor költözz"
Ne félts engem bajtárs, költözök én ám, nem kell a buzdításod.
És igen, ennél ócskább államszervezet nincs.
Nem támad meg minket Kína te ökör, hanem "megvéd" minket Kína, azaz beleavatkozik egy belső konfliktusba ha kell.
Sőt, még az is lehet, hogy teljesen legálisan teszi, hiszen ezernyi titkos szerződés van írva Magyarország és Kína között, ilyesmi is szerepelhet benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!