Lehet LMBTQ kormányfő jelöltje lesz az ellenzéki összefogásnak a jövő évi választásokon?
Bármennyire is "balos libsi" vagyok, mert nem vagyok fideszes sem én, sem az ismerettségi körömbe bárki, nem szavazna az összefogásra, ha meleg lenne a kormányfő jelölt. Mennénk szavazni a kutya pártra inkább. Rengeteg szavazatot bukna. Még Dobrev is sokaknál kivágja a biztosítékot, de le merem fogadni, hogy sokaknál azért, mert női jelölt és nem férfi.
A balos libsik közül rengeteg ember nem balos és rengeteg ember nem liberális. Szóval nem hinném, hogy mernének meleget indítani, mert jól tudják, hogy kik a szavazóik és nem biztos, hogy ezt támogatnák.
Te is érezheted kérdező, az lmbtq egy sallang, amivel téged etetnek. Közben hülye maradtál.
Elnézted a gazdagodásukat, sőt még tapsolsz is hozzá.
De hogy konkrét kérdésedre is mondjunk valamit, én személy szerint büszke lennék rá, ha lenne végre lmbtq-s tagja is a kormányunknak.
Sőt, ettől lennénk európaiak.
Tudom, az európai szót még nem érted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!