Még 2030 előtt megéljük, hogy újra Gyurcsány Ferencnek hívják a magyar miniszterelnököt, vagy ez megmarad egy sötét, disztópikus regény szintjén?
Figyelt kérdés
Esetleg előtte eltűnik a DK szavazótáborának a fele (öregség, betegség, Covid-21-22-23-,stb), és megy utcát seperni?2021. jún. 1. 15:58
1/10 anonim válasza:
Ede!
Az egy cseppet sem zavar, hogy Gyurcsány nem is akar miniszterelnök lenni?
2/10 A kérdező kommentje:
"Az egy cseppet sem zavar, hogy Gyurcsány nem is akar miniszterelnök lenni?"
Akar az. Őszöd óta másra se vágyik :)
2021. jún. 1. 16:05
3/10 anonim válasza:
Hát, úgy tudjuk hogy Orbánod elszámoltatta és a sitten van. Onnan pedig, nehéz választásokat nyerni!
4/10 A kérdező kommentje:
Még az őrei is államtitkárok és képviselők lesznek, higgy nekem :D
2021. jún. 1. 16:15
6/10 A kérdező kommentje:
Én Vágó Istvánra is gondolok, úgy elbizonytalanítja még a legbiztosabb embert is mint a huzat...
2021. jún. 1. 16:20
7/10 anonim válasza:
Nem is tudom, engem a sötét disztópisztikus jelen zavar a legjobban. Sokkal jobban, mint az ilyen, "mi lenne, ha..." elvi eszmefuttatások, mert azok csak lehetséges jövők, ami most van, az meg a sajnálatos tény.
8/10 anonim válasza:
"Én Vágó Istvánra is gondolok, "
Ne gondolj te senkire, csak edd a krumplit!
9/10 anonim válasza:
Jelenleg Gyurcsány Ferenc a legnépszerűtlenebb magyar politikus!
Annak ellenére, hogy a DK elnöke.
Miatta bukik majd az Ellenzéki Összefogás.
10/10 A kérdező kommentje:
"Ne gondolj te senkire, csak edd a krumplit!"
Böszmét a népnek XD !
2021. jún. 1. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!