Nem lehet a migránsokat kituszkolni, fel van adva Viktoréknak a lecke?
A strasbourgi bíróság kimondta: jogsértő a menekültek visszakényszerítése
Az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) csütörtökön hozott ítéletével először döntött arról, hogy a mindenféle eljárás, azonosítás, dokumentáció nélkül Szerbiába történő visszakényszerítés a kollektív kiutasítás tilalmába ütközik. A döntésről a Magyar Helsinki Bizottság oldalán számoltak be.
Hogyan fogják Viktorék kezelni a látogatóinkat, ha nem lehet őket majd átdobni a kerítésen?
Szijjártó urasag azt nyilatkozta,kell a vendég munkás.
Nem jók a magyarok , külföldi kell. Akkor most mi az ő álláspontjuk?
Nem lehetne esetleg a fidesz maffiát eltakarítani az orszagból? Menjenek véltük a fidesz hívek is seg.get nyalni. Bűnözzenek ,mutyizzanak, drogozzanak, kur.vazzanak máshol.
Azok a menekültek akiknek nincs hová menniük meg jojjenek nyugodtan. Szerintem egyik másik értelmesebb mint a szotyi Napóleon
Eddig azt mondták, hogy a kerítés jó, aki átjött, azt visszalöktük a túloldalra. De most mi lesz?
Esetleg Rajka mellett csinálnak majd egy gyűjtőtábort, hogy ott éldegéljenek az elbírálás alatt, és ha onnan elszöknek "valamerre", akkor el van intézve?
Hoztak egy ítéletet egy 5 évvel ezelőtti pakisztáni kamu menekült csávó ügyében (Pakisztánban nincs semmiféle háború, bárki felülhet egy repülőre és oda repül, ahova akar stb), akit felkarolt a Soros-hálózat, hogy szívassa Magyarországot.
Szerintem ha tovább szívóznak, inkább lőjük le őket, nincs velük ennyi probléma.
4: a dolog úgy áll, hogy az alárt egyezményeink szerint mindenkinek joga van menekültkérelmet beadni, amit meg kell vizsgálni, hogy megalapozott-e
A többségük nyilván kamu, de Orbánék mindig tartották magukat a joghoz formálisan, úgyhogy érdekes lesz, hogy most, hogy ez a kiskapu bezárult, mit fognak tudni kitalálni.
Jön a választás és a kampány, nem jönne jól nekik, ha itt kellene mostantól gyűjteni őket, mert akkor nem mondhatják, hogy "megoldották" a problémát.
továbbra is át fogják őket dobni a keritésen.
az EU-nak kb. semmilyen eszköze sincs arra, hogy az így hozott döntéseket betartassa, ráadásul már maga a döntéshozatal is lomha (és akkor még finoman fogalmaztam)
olyan apróságokról nem is beszélve, hogy ha a németek mondhatják, hogy magasról tesznek az EU-s döntésre, akkor mi tulajdonképpen miért is nem? (persze csak tisztán az EU-s jogállamiság, meg jogbiztonság, meg jogegyenlősség, meg ilyenek felől elemezve az eseményket)
7: végre kell hajtani kötelezően a döntésüket tudtommal
Erre írtam, hogy Viktorék formálisan eddig is jogszerűek voltak, és azok is akarnak maradni, ezért lesz érdekes, hogy ezt hogyan oldják meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!