Masnak sincsenek fideszes ismerosei? Megis hol bujkal akkor ez a hires tobb millio fo?
Figyelt kérdés
Szerencsere a csaladomban es ismerosi koromben is tanult, jozanul gondolkodo ellenzeki van. Nehany ismeros szuloje fideszes, de ok mind videkiek, es többnyire iskolazatlanok. Vannak itt muvelt fideszesek?2021. júl. 8. 12:04
21/31 anonim válasza:
Ne csak a herbálos belpestiek között járkálj, akkor nagyobb az esélye annak, hogy találkozz velük.
22/31 mindentudó99 válasza:
A stílusodat elnézve kérdező egy normális ember nem áll le veled politikáról beszélgetni. Úgy hogy van bőven fideszes a környezetedben csak úgy vannak vele minek álljanak le vitatkozni egy ilyenel mint te. Én is megválogatom kivel beszélek politikáról . A magadfájtát én is kerülöm. Én pl nem igazán pocskondiázom az ellenzéki szavazókat . Ők is emberek mint én csak másra szavaznak.
23/31 anonim válasza:
Vannak Fideszes ismerőseim és elég nagy szórással. Van budapesti vállalkozó, vidéki nyugdíjas, normál alkalmazott, érdekből-fideszes vállalkozó...
Szóval azért akadnak ezek bőven.
24/31 anonim válasza:
Családomból csak a tesómmal nem vagyunk fideszesek,többiek mind :/
25/31 anonim válasza:
Szüleim. Pedig mindkettő egyetemet végzett, művelt, ráadásul alapvetően felvilágosult ember. Még csak időskori demenciára sem lehet fogni, mert mindig is rájuk szavaztak. Egy rémálom, teljességgel megalázó, hogy ezeket egyáltalán emberszámba veszik, de most mit csináljak? Mégiscsak a szüleim…
26/31 A kérdező kommentje:
Erdemes lehet beszelned veluk. Probald megerteni az o allaspontjukat, ne akard oket rögtön megteriteni. Apam regebben fideszes volt, sot az egesz csaladja is. Csak kozben rajott, hogy ezek mennyit lopnak, es hogy sehova sem fejkodott az orszag.
2021. júl. 11. 22:31
27/31 anonim válasza:
#25 valamit nagyon elrontottak ha te ilyenre sikerültél, pedig ők értelmes emberek.
28/31 anonim válasza:
itt a 14-es, ahogy ígértem eltettem, szóval most térjünk vissza a kérdésre, tegnap megmutattuk hol is vagyunk:D
29/31 anonim válasza:
#28 Elegen is voltunk és nagyon-nagyon sokan!
Nem pofázni kell a fotelból, hanem amikor szükséges, akkor menni és csinálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!