Masnak sincsenek fideszes ismerosei? Megis hol bujkal akkor ez a hires tobb millio fo?
Kérdező, nekem az ismerőseim, barátaim többsége fideszes. Mérnökök, tanárok.
A kollégáim között kisebbségben vagyunk de hosszú évekig nem is tudtam ki a fideszes, így az is simán lehetséges hogy még többen vannak mint akikről tudok.
Tudod miért? Mert aki ballibes az mindig hangoskodik, veri az asztalt és szidja a kormányt. A fideszes meg nem kezd el velük vitatkozni és nem üvöltözik, nem szidja hangosan a ballibeket. Ennyi.
A te környezetedben is nyilván rengetegen vannak csak nem kötik az orrodra mert vagy te is csendesebb vagy és nem szoktál másokkal harcosan politizálni, akkor nem kerül szóba - vagy te is egy asztalcsapkodós vagy akivel meg szándékosan nem osztják meg hogy más a véleményük, tudják, hogy nincs értelme.
Na,meg lett a napi provokatív szar kérdés,lapozhatunk.
Kérdező,neked meg szép napot kívánok,a béke legyen veled!:)
6-os
Itt van a másik trollunk,mar hiányoltunk:) :) :)
Gyárban dolgozom, művezető vagyok.
Kb 90 ember van alattam, volt egy felmérés a szalagon, szinte mindenki fideszes.
Szóval gondolom ilyen helysken kell keresni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!