A balos politikusok miért nem mennek el kormánypárti médiumokba vendégnek?
Néha elmennek, akkor nagy beégés van - aztán meg a többi már nem meri megtenni.
Amúgy nem is biztos hogy kellene. A saját szavazóiknak nem fontos, akkor meg minek?
A fideszes médiák teljesen propagandamódban működnek, ezért sok értelme valóban nincs ide elmenni, mert süketek párbeszéde lenne csak, ugyanis ezeket az adókat tényleg csak a vérfideszesek nézik, akik minden körülmények között a fideszre szavaznak.
A közmédiában több értelme lenne ilyeneknek, sőt vitaműsoroknak, hiszen az közös pénzből van fenntartva, és elvben közszolgálati adó.
Nem tudom, mennyit hívnak ellenzéki politikusokat. Jeszy azt állítja, hogy folyton hívják őket, de nem mennek el, az ellenzéki politikus meg azt, hogy nem igazán hívják őket. Nem tudom mi az igazság, de az tény, hogy ha el is mennek, ez várja őket:
https://www.youtube.com/watch?v=v8sGAnhqB4o
Ezt inkább nem is kommentálom, mert magáért beszél...
Nem igaz, hogy nem mennek.
Válasz Sajnos annyira részrehajló, hogy nincs értelme.
Csatoltam a Karácsony interjút, ami olyan botrányos volt, hogy végül a riportert odébb kellett tennie a Fidesznek. Szégyen, ez nem média.
Ja, én is pont a Karácsony-interjút akartam belinkelni.
Ezért menjenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!