Jó ötlet lenne egy Nemzeti Fitt Csatorna? Ahol kormánypárti és ellenzéki fitt politikusok tartanának tornaórákat a népnek heti 3x.
Figyelt kérdés
Hétfőn, szerdán és szombaton2020. szept. 4. 21:37
A kérdező szavazást indított:
Igen, tornáznék rá
Igen, de nem tornáznék rá - önhibámból
Igen, de nem tudodnék rá tornázni - önhibámon kívül (pl. mozgáskorlátozott)
Nem, nem tetszik az ötlet
Kifejezetten káros lenne
Nekem mindegy
14 szavazat
1/6 anonim válasza:
Miért pont egy politikus tartaná? Miért nem egy olyan ember aki ért is hozzá, vagy esetleg ezzel is foglalkozik?
2/6 anonim válasza:
Hogyne. Mindjárt lenne állása Dzsuzsáknak
3/6 anonim válasza:
Ha Szentmihályi Alexandra vagy Rács Zsófi tartaná mi férfiak mást is csinálnánk rá. Ellenzékiként is mondhatom 😁
4/6 anonim válasza:
Én azért behivnam Lölö-t sztár vendégnek.
Ő mutatná be a plank-et, meg a 4 ütemű fekvőt :D
6/6 anonim válasza:
Jó elgondolás, ki is gondoltam, kik lennének ott, és ki vezetné. A poén az lehetne, hogy egy KisPolszkival mennének oda:):):). A kiszállás azonban bajos lenne:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!