Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen gonoszak az emberek?

Miért ilyen gonoszak az emberek?

Figyelt kérdés

Három éve jelent meg rólam egy cikk a megyei lapban (akkor 13 éves voltam), hogy gyűjtöttek a családomnak, mert leukémiám volt és nagyon megviselt minket a sok kezelés, meg az odajutás. Szóval akkor százával meg ezrével jöttek a kommentek, hogy gyógyujak meg, imádkoznak értem, kitartás, ne adjam fel, stb.

Most 16 vagyok, másfél éve tünetmentes. Most nézegettem egy cikk alatt a kommenteket, ami a homoszexuálisokról szól (én is az vagyok). Teli van olyan hozzászólásokkal, hogy az össze b*zi dögöljön meg, hogy nincs ránk szükség és bárcsak ne is léteznénk.

Azok, akik ilyeneket írnak, akkor korábban hazudtak, mikor azt írták, hogy gyógyuljak meg?

2021. júl. 7. 14:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
84%
9es, szerinted a gyerekek betartják a karikázást? Ezt a legbutább proli se hiszi el. A törvénynek az a lényege hogy egyértelműen meglegyen jelölve az ilyen tartalom. Illetve az iskolába csak szakember menjen be, ne pedig drag queenek, meg szociális szervezetek.
2021. júl. 7. 19:06
 12/15 anonim ***** válasza:
32%

11:

Nem az akérdés, hogy betartják-e. Hanem az, hogy minek. Pl. egy tökátlagos filmet, amiben meleg szereplők is van, miért ne kellene nézniük? A törvény pedig nem különbözteti meg azt, hogy a tartalmat szakértők készítették-e, kategórikusan tiltja a homoszexualitás bármilyen megjelenését. Azt is, ha két azonos nemű fogja egymás kezét.

2021. júl. 7. 20:07
 13/15 anonim ***** válasza:
45%
Hát... Le szeretném szögezni hogy nincs különösebb bajom a melegekkel ameddig nem szélsősséges esetekről can szó. Szerintem a legtöbb ilyen ember aki ilyet ír valójában nem gyűlöli teljes szívből a melegeket, hanem egyszerűen elege van a sok lmbtq propagandából. Nekem is sokszor előfordul hogy huszadik helyről hallom hogy melegházasság, család az család stb. Ezek után megállás nélkül írnám hogy "mocskos b*zik", vagy más, amiket persze később megbánnék. Természetesen van olyan ember akiben ez benne van, hogy csak azért gyűlöli az adott embert mert meleg. De ez olyan mint a rasszizmus, el kell ítélni. De meg kell érteni minden lmbtq tagnak hogy ilyen erőszakossággal és természetellenes követelőzéssel semmire nem jutnak, sőt másokat is magukra úszítanak. És ilyenkor lehet sajnálni a tisztességes melegeket akik nem kürtölik valággá a másságukat, hogy nem házasodhat, vagy esetleg nem fogadhat örökbe gyereket. És ezt úgy mondom mint egy kersztény jobboldali ember. Szerintem is házasodhatnának illetve eléggé szigorú kikötések mellet még gyereket is adoltálhatnának. Ha nem létezne ez a mozgalom senkit sem érdekelne hogy ki milyen.
2021. júl. 9. 22:54
 14/15 anonim ***** válasza:
31%

13:

De mégis milyen propagandaról beszélsz? Pl. a sorosos propaganda, ami minden sarkon az arcunkba volt tolva, hogyhogy nem zavart? Egyenlő jogokat követelnek a melegek, mi ebben az agresszív, mi ebben a felháborító?

2021. júl. 9. 22:57
 15/15 anonim ***** válasza:
59%
Annak ellenére hogy szerintem most a fidesz a legkisebb rossz, de,igen is elegem van a soros illetve a 99% gyurcsány propagandából. Hidd el hogy amikor meghallom hogy soros terv fogom a fejem hogy miért járatják le magukat még jobban. Az pedig hogy jogokat követelnek régóta a múlt kérdésének kellene lennie. A házasság ill. adoptálás TÖBBLETJOG. Jogilag nem lehet ez ellen vitatkozni. Ui. Bírom hogy prideokon szexruhákban és egymás f@szán lógva követeltek jogokat :D (ha nem értenéd elég megnézni néhány pride képet)
2021. júl. 10. 00:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!