Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen gonoszak az emberek?

Miért ilyen gonoszak az emberek?

Figyelt kérdés

Három éve jelent meg rólam egy cikk a megyei lapban (akkor 13 éves voltam), hogy gyűjtöttek a családomnak, mert leukémiám volt és nagyon megviselt minket a sok kezelés, meg az odajutás. Szóval akkor százával meg ezrével jöttek a kommentek, hogy gyógyujak meg, imádkoznak értem, kitartás, ne adjam fel, stb.

Most 16 vagyok, másfél éve tünetmentes. Most nézegettem egy cikk alatt a kommenteket, ami a homoszexuálisokról szól (én is az vagyok). Teli van olyan hozzászólásokkal, hogy az össze b*zi dögöljön meg, hogy nincs ránk szükség és bárcsak ne is léteznénk.

Azok, akik ilyeneket írnak, akkor korábban hazudtak, mikor azt írták, hogy gyógyuljak meg?

2021. júl. 7. 14:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
69%
Sok a korlátolt, buta, frusztrált ember, nem kell velük foglalkozni. Éld és élvezd a saját életed még sokáig. :)
2021. júl. 7. 14:23
 2/15 anonim ***** válasza:
58%
Ne foglalkozz az ilyen emberekkel. Szerencsére kihaló félben vannak a világ minden táján, egyre inkább háttérbe fognak kerülni. A többség nem szeretné, azt hogy ne létezz. Fel a fejjel, és állj ki a jogaidért, küzdj, csakis így érhetünk el valamit ebben az elcseszett országban. :)
2021. júl. 7. 14:23
 3/15 anonim ***** válasza:
77%

A leukémiások nem provokálnak pl.

De most személyes véleményt félretéve: ez nem ellened szól, nem neked személy szerint szólnak. A kommentelők nem üvöltenének élőben a házad mellett. A neten mindenki fotel forradalmár.

Viszont nem csak az lmbtq mozgalom ellenesek hanem maga az lmbtq mozgalom is igen aggresszív online.

2021. júl. 7. 14:28
 4/15 anonim ***** válasza:
30%
Már megint a provokálásról van szó? :D Annyira szánalmasak ezek az érvelések.
2021. júl. 7. 14:28
 5/15 anonim ***** válasza:
90%

Adok neked egy jó tanácsot kérdező:Ne foglalkozz a közösségi médiával ha érzékenyebb lelkületű ember vagy.

Kívánom maradjál tünetmentes.

Csak az egészség a fontos na meg a tánc és a jó bulik.🤡

2021. júl. 7. 14:29
 6/15 anonim ***** válasza:
57%

3:

"Viszont nem csak az lmbtq mozgalom ellenesek hanem maga az lmbtq mozgalom is igen aggresszív online."

Ez miben nyilvánul meg, mikor hol bántottak téged a melegek? Komolyna érdekelne, eddig még értelmes valaszt nem kaptam a kérdésre, csak színtiszta kormánypropagandát.

2021. júl. 7. 14:37
 7/15 anonim ***** válasza:
36%
6os, reddit, youtube, illetve itt privátban elkezdett velem veszekedni az egyik tag (ha a felhasználónevét írom, törlik a válaszom), hogy én micsoda homofób (és egyéb) vagyok, amiért elfogadom a gyerekvédelmi törvényt. Megindokoltam miért nem korlátozza semmiben a törvény. Erre tovább kezdett személyeskedni.
2021. júl. 7. 14:47
 8/15 anonim ***** válasza:
59%
Ohh te szegény 7-es! Nyilván neked ezerszer rosszabb, mint egy melegnek, akiket folyamatosan megbélyegeznek az idióta törvény miatt.
2021. júl. 7. 14:54
 9/15 anonim ***** válasza:
67%

7:

Miért értesz egyet a törvénnyel? Miért tiltanád el a gyerekeket attól, hogy olyan filmet, mesét, reklámot, bármit lássanak, ahol homoszexuális szereplők vannak?

2021. júl. 7. 16:00
 10/15 anonim ***** válasza:
14%
Egyetért, mert most dúl a nagy harc és minden pártkatonának nyomnia kell a kretént fullba, hátha elhiszik maguk is.
2021. júl. 7. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!