Liberálisok! Ti támogatnátok Erdély visszacsatolását?
Figyelt kérdés
Ha esetleg lehetőség lenne erre, támogatnátok? Az is támogatásnak számít, ha csak szellemileg támogatod.2021. júl. 6. 19:42
11/23 anonim válasza:
Nem támogatom. Szerintem nem hiányzik senkinek egy háború a románokkal, másrészről Erdélyben él 5,3 millió román meg 1,4 millió magyar. Szerinted az a fél magyarországnyi román mit csinálna , ha erőszakkal magunkhoz csatolnánk őket? Lenne még ráadásként egy jó kis polgárháború. Mekkora király lenne... :D
12/23 anonim válasza:
Ezt ma értelmes ember nem támogatja. Minek nekünk sok millió román?
13/23 anonim válasza:
Támogatom ha kidobjuk a románokat is onnan. Románokkal nincs értelme, akkor csak székelyföld.
14/23 anonim válasza:
Igen, ha háború, vérengzés nélkül megoldható és az etnikai határok mentén. Erre nem látok esélyt.
16/23 anonim válasza:
Ez tipikus narancslé kérdés! Sajnálom, hogy ennyi gyökér van. Így is van elég ingyenélő Magyarországon többek között az itteni fideszes elvtárs ficsúrok, akiket le merem fogadni, hogy a fidesz az itteni szerepléséért is fizet.
17/23 A kérdező kommentje:
Nem vagyok Fideszes 😉
2021. júl. 6. 21:16
18/23 anonim válasza:
Liberálisként én további területek elcsatolását támogatom, mert minden kisebbségnek joga van saját országhoz, autonómiához, önrendelkezéshez. Így ahol 10% feletti a magyaron kívüli kisebbség aránya, ott támogatom, hogy kikiáltsák a független szabadállamot az érintett kisebbségek. Természetesen ez nem vonatkozik a más országokban élő magyarokra, mert liberálisként nem támogatom a magyarok nacionalizmusát.
19/23 A kérdező kommentje:
Utolsó, azért ez elég furcsa, hogy más népeknél elfogadható a nacionalizmus, nálunk nem?
2021. júl. 6. 21:46
20/23 anonim válasza:
Szerintem, csak egy ócska troll próbálkozás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!