Egyetértünk-e abban, hogy a magyar labdarúgásra költött MINDEN fillér igazságtalan és hazug?
Nem
Abban egyetérthetünk hogy aki ilyen hülyeséget képzel mint ez a kérdés - az egy hazug.
#4 "akkor mi is a gond?"
Az ami a többi esetben is, hogy gyurcsányék csak tervezték meg ígérgették, Orbánék meg meg is csinálták.
Ugyanez volt az olimpiával is, amiről a balliberális többségű budapesti önkormányzat döntött az mszp-szdsz kormány ideje alatt - akkor még jó ötlet volt, a fidesz alatt meg már nem.
Az orosz beruházással Paks 2-nél, amit szintén a Bajnai vezette ballib kormány idején szavazott meg a parlament és akkor még jó volt, most meg már nem, mert a fidesz tovább csinálta amit akkor eldöntöttek.
vagy itt van a Fudan egyetem ügye, amihez hasonlót gyurcsány is szeretett volna, ezért volt kint Kínában személyesen tárgyalni a kínai elnökkel, hogy Magyarországon csináljon Kína kulturális központot, egyetemet meg itt fektessenek be egyéb ügyekben - a fidesznél ez már elfogadhatatlan.
jajj tényleg Olimpiát is szerettek volna ezt már én is elfelejtettem:D
persze a lepontozósdi az megy, a balosok a tényeket utálják a legjobban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!