Ellenzékiek! Fogjátok nézni, a magyar EB meccseket?
Igen fogom nézni, és azért fogok szurkolni hogy a magyar csapatot minél jobban szétalázzák, mert remélhetőleg így Orbán rájön hogy felesleges ennyi pénzt a fociba fektetni.
egy liberális
Én fogom, mert itthonról dolgozom és a tévé pont a háttérben van.
De egyébként nyilvánosak lesznek a meccsek nézettségei, mint mindig. A 2016-os EB magyar meccseit 1,7-2,3 millióan nézték.
Nem. Ugyanis a magyar válogatottat utolsjára 1997-ben láttam az 1-12 alkalmával míg nemzetközi válogatott meccset 2010-ben a Vb-n az olaszok három csoportmeccsét ami után kiestek én meg kiléptem a fociból.
Ma már a futball 100 %-ban üzlet és 0%-ban sport. Itt ez a 24-es (!!!) mezőnyű Eb...ugyan már, hagyjuk már. De egy mai fiatal ezt, az igazat letolja. Így is helyes. Ezért fiatal.
A magyar foci utolsó PICI klasszisa Fazekas László volt, még kisebb (legkisebb) Nyíl, Törő, Döme...azóta senki. "Kapa" előtt voltak sokan persze.
Világfoci?
A legnagyobb kedvencem "Kalle" volt: Karl-Heinz Rummenigge volt.
Legjobb Eb-k, Vb-k? 78-tól 90ig. A legjobb a 82-es Vb.
Érdekes 90-után is láttam még 2010-ig de azokat már szakaszosan és nem is emlékszem rájuk. Nemcsak az öregség! 90 után már a foci teljesen elüzletiesedett. Nincs súlya. De le van tojva:-)
Aranycsapat, NSZK, Rossi, brazilok 82-ben, Mexikó...érdekes a nácizmust utálom de az NSZK focit szerettem...
9:
Visszaolvastam magamat:-) Minek ez a folytonos duma?:-) Kit érdekel?
Volt egy kérdés:
"Ellenzékiek! Fogjátok nézni, a magyar EB meccseket?"
Nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!