Ellenzékiek! Fogjátok nézni, a magyar EB meccseket?
"Ma már a futball 100 %-ban üzlet és 0%-ban sport."
Péntektől néztem az összes meccset, és sportnak láttam, méghozzá profi sportnak. Az teljesen más téma, hogy ez a jelenlegi magyar válogatott hogyan lehet ott ezen a viadalon?
Amúgy, szerintem, Détári Döme volt a legutolsó világklasszis focistánk. Tekintve az életkorukat ...
Nézem és ha kiskapuk, akkor jó szívvel fogok nevetni. És nem azért, mert nem érzem magyarnak magam, hanem mert ennyi beleölt pénz után ha leszerepelünk, akkor már annyira szánalmas a magyar foci, hogy csak nevetni tudok majd.
Hosszú Katinkának és a többi magyar profi sportolónak őszintén szurkolok a fontos versenyeken. Ők megérdemlik, hogy egy ország szorítsin értük.
A magyar focisták hol érdemlik meg ezt? Akkor járnak be edzésre, amikor kedvük tartja és nem akkor, amikor az edző mondja. És még lehetne sorolni. És ők kapják a milliós fizetéseket. Egy profi sportoló ezt nem teheti meg.
14/
Járnak ők edzésekre, időben ott is vannak, csak a képességeikből ennyi telik, amit látni a hazai meccseken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!