Rajtam kívül van még valaki, aki kizárólag csak azért szurkol a magyar csapatnak, hogy lássa bömbölni a sok gyurcsányistát?
Bevallom őszintén, hogy utálom a focit. Totál hidegen hagy, jó ha öt percet bírok belőle nézni. De a múltkor is elaludtam meccs közben. Amíg nem láttam a kitett plakátokat nem is tudtam volna, hogy a magyar csapat játszani fog.
Férfiként jobban érdekel pl a körömfestés vagy kozmetika mint a foci (csak hogy érzéleltessem a dolgokat). Engem speciel a küzdősportok érdekelnek (és űztem is őket), mert sokkal jobb ütni-rúgni-fojtogatni a másikat mint egy labda után rohangászni.
Szóval a lényeg, hogy nagyívbe tojok az egész eb-re.
Azonban feltűnt, hogy minél hithűbb gyurcsányista valaki annál jobban a magyar csapat ELLEN szurkol. És amit a gyurcsányisták gyűlölnek az rossz dolog nem lehet. Így bosszúból elkezdtem szurkolni a magyar csapatnak.
Mert én nagyon utálom a gyúrcsányt, mert miatta van még mindig hatalmon az a törpe disznó orbán. Az a hazug féreg a kleptomániás bandájával együtt kizárólag csak annak köszönheti, hogy 2010 óta hatalmon van, mert a gyúrcsány ott van az ellenzékben még mindig. Ha végre elhúzná a pofáját a Parlamentből, akkor azt a pszichopata orbánt is végre le lehetne váltani. De ehelyett inkább összegyurcsányoz mindent.
Mivel már begyurcsányozta a teljes ellenzéket, így képtelenség valaha is leváltani a kleptokrata fidesz. Emiatt gyűlölöm a gyúrcsányt és a gyúrcsányistákat, mert miatta szenvedünk az orbánizmustól ennyi idő óta.
Csak ezért, és nem mert érdekelne bármennyire is a foci, bosszúból szurkolok a magyar válogatottnak, csak hogy lássam a hisztizézt a sok gyúrcsány hívő arcán és lássam majd őket picsogni és visítozni, amikor majd a magyar válogatott jól szétgyalázza az ellenfél csapatát.
Más is érez így?
Épp akkora gyökér vagy, mint azok, akik fanatikusan szurkolnak a magyar csapatnak, miközben mindenkit utálnak.
Az utálatodból csak ostobaság sarjad.
Én is így vagyok vele
Itt gyakorin valaki feltett másfél milliót a franciákra. Aztán döntetlen lett a meccs. Bukta a pénzt, de meg is érdemelte. Nem tudom, hogy gyurcsányista volt-e, de mindegy is, ha a magyar csapat ellen szurkolt.
Én korábban is a magyar csapatnak drukkoltam, holott soha nem szerettem a focit - a párom viszont igen.
Az csak külön öröm ha megpukkad a sok ballib amiatt hogy jól focizik a magyar csapat.
"Férfiként jobban érdekel pl a körömfestés vagy kozmetika mint a foci"
Azt tudod, hogy most már nem propagálhatod? Csináld a 4 fal közt!
"sokkal jobb ütni-rúgni-fojtogatni a másikat"
Gratulálok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!