Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Szép a rút és rút a szép?"

"Szép a rút és rút a szép?"

Figyelt kérdés
Shakespeare Macbethben hangzott el a fenti kérdés állítás formájában, és ma aktuálisabb mint valaha. A kulturmarxisták egyre erőszakosabb nyomulásra révén ugyanis folyamatosan és a nyilvánosság minden négyzetcentiméterében támogatni, szépnek tartani, népszerűsíteni kell az igénytelen elhízott embert, a transzi férfit, az összes többi szexuális abszurditást, a mindenféle tanulatlan erőszakos bevándorlót, iszlamistát, míg a normális, hazáját szerető, meg nem alkuvó embert nácinak és mindenféle fóbnak kell titulálni, megbüntetni, kizárni, letiltani... Az emberiség kifordult önmagából... De miért gondolják néhányan hogy ez nem fogja megbosszulni önmagát, hogy nem lesz egy pillanat, amikor a többség azt mondja elég, és az inga kegyetlenül vissza fog lengeni?

#politika #társadalmi zavar
2021. júl. 6. 04:49
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
Kár, hogy nem vagy fideszes, kérdező! Ilyen emberek kellenek oda!
2021. júl. 9. 14:19
 32/43 A kérdező kommentje:

29 és 30

Én nem mosolygok nagyapámon, már csak azért sem mert van annyi eszem hogy tudjam nem attól lesz valami jó vagy rossz hogy mikor volt éppen divatos. Rohadtul nem számít ez semmit. Régen is voltak ostobaságok, ma is vannak. Például az a néphülyítés hogy kövének lenni jó, és szeresse így magát mindenki, na ez egy nagy baromság, hiába divatos aktuálisan a médiában, kövérnek lenni se nem szép, se nem egészséges. És ezt mindenki tudja is, pláne akinek van ízlése, sőt az is akinek nincs. Persze nyugodtan élj csak abban a tévhitben, hogy nem így van. Én le$zarom, hiába szeretnél úgy mártírkodni hogy a gonosz kérdező itt most meg akarja mondani ki milyen legyen... dehogy akarom én megmondani. Mindenki olyan amilyen lenni akar, ha egy lusta dagadék akkor az, de akkor kénytelen lesz azt is megérteni, hogy sokak számára ez undorító. Aki meg sportol, küzd, tesz magáért, az szebb is lesz, és az meg is érdemli hogy megdícsérjék. Aki nem tesz semmi az meg nem. Ez így működik és így igazságos.

Pszichológus meg mi a bánatért kéne nekem ?:DDD Én férfiként tudom magamról hogy férfi vagyok, a szerint is élek. A transznemű akármik azok akik még egy ilyen alapvető dlgot sem tudnak magukról. :D Nehogy már a hülye legyen a normális, és a normális a hülye! :DDD

2021. júl. 9. 18:42
 33/43 anonim ***** válasza:
Látom nem adod fel😅..ha neked nem tetszik ne nézz oda..nagypapád pedig nem mások miatr halt meg..gyerek lehetsz még..
2021. júl. 11. 16:06
 34/43 A kérdező kommentje:
Én nem adom fel? :D Már ne haragudj de te vagy az aki itt a sokat emlegetett kiegyensúlyozottságod és önszereteted ellenére valahogy még mindig nem bírja megemészteni hogy nem fogom semmire azt mondani a polkorrektség kedvéért hogy vonzó és jó, ha az undorító és abnormális. És még mindig itt vergődsz, már nem is tudsz érdemben mondani semmit. Amit meg mégis az is egyre kínosabb is... egyszer azt mondod olyan dumám van mint az öregeknek, most meg olyan mint a gyerekeknek, döntsük már el akkor melyik! Bár nektek sértett dagadtaknak sosem mnt az érvelés, csak ezek a béna érzelmimanipulációs kísérletezések vannak, hogy jajj milyen gonosz az aki nem toleráns, brühühü... Hát van egy rossz hírem, nem érdekel kit mi bánt. Épp elég betegesen hisztérikus, sértődékeny és egoista már a társadalom, az emberek többsége hazugságban él, mert a kritikába belepusztul, úgyhogy sajnálom de megérdemlik hogy néha kapjanak egy pofont a valóságtól és találkozzanak olyan emberekkel mint én, akik nem vallják a "jobb a békesség" meg az "inkább nem mondom meg neki, nehogy megbántsam" elvet.
2021. júl. 11. 17:21
 35/43 anonim ***** válasza:
Persze h visszajárok hisz vicces😁..elképesztő h miket tudsz összemosni(nemiseg, rútság, lmbtq,duciság,nagypapád halála) és mi jön végül ki belőle..kiírtál egy kérdésnek álcázott provokációt ezért kapsz figyelmet, de ezt szeretted volna nem?..ennyi..Engem nem érdekel a véleményed,pont ez a lényeg h nem te fogod megmondani mi a jó vagy szép..önhittség a neved kérdező..
2021. júl. 14. 05:16
 36/43 A kérdező kommentje:

Ha figyelmesen olvastál volna, akkor nem szenvednél még mindig ugyanazzal és én sem írnám már le másodszor hogy a szépség az nem szubjektív, nem azért szép valaki mert az embernek ilyen vagy olyan az ízlése és ennek függvényében annak mondják. A szépség egy objektív módon létező fogalom, ami egyébként matematikai úton is leírható, de művészetben is meg van rá a módszer... aranymetszésnek hívják, vagy arányosságnak is hívják...tök mindegy is. A lényeg az hogy az emberi test minél inkább megfelel az aranymetszés szabályainak, minél inkább arányos annál szebb, annál vonzóbb. Ezt az érzést pedig hogy vonzalom azért érzi az ember az arányos test iránt, mert biológiailag úgy fejlődtünk, azt tapasztaltuk hogy az arányos dolgok egészségesek. Ez mind állatokra, mind táplálékra, mind szexuális partner kiválasztására igaz. Egy elhízott lomha ember annak idején halálra volt ítélve, senki nem állt vonla vele szóba, mert ugyan mit tudott volna biztosítani a túlélés kapcsán? Semmit, A mamut is legyilkolta volna egy pillanat alatt. És bizony ezek a nagyon régi érzések, ezek vannak meg a mai ember tudatalattiájában is amikor undorodnak egy kövértől. A kövérség tökéletlenség, gyengeség, hiba, egészségtelenség. Úgyhogy csűrheted csavarhatod, az alapvető ösztöneit senki nem fogja tudni letagadni, legfeljebb azt mondják hogy jajj hát a kövér is szép, mert jófejek akarnak lenni, vagy mert nem akarnak megbántani, de attól még senki nem gondolja azt hogy tényleg szép, a tudat alatt mindenki ugyanúgyműködik...

És ezzel hiába is vitatkozol, meg hiába is próbálod azzal megúszni a választ hogy eljátszod itt hogy neked ez milyen vicces. Dehogy vicces ez neked, csak kínodban nem tudsz mit mondani :D

2021. júl. 14. 08:28
 37/43 anonim ***** válasza:
Minden szubjektív a jó ésxa rossz is..ami azerinted undorító más számára csodálatos..önhittség mást gondolni..
2021. júl. 15. 22:15
 38/43 anonim ***** válasza:
Persze h vicces mert 2 mondatra 50nel reagálsz..amit ennyire magyarázni kell az már baj..elhiszem h elhiszed..legyen az a te világod..
2021. júl. 15. 22:25
 39/43 A kérdező kommentje:

Inkább az a vicces, hogy 50 mondatra sem tudsz egyetlen értelmes érvvel sem reagálni pedig ennyiből azért mert lenne mire...:D

És nem, nem szubjektív minden. Ezt csak a buta ember hiszi. meg az aki ezzel akarja nyugttatni magát. de csak hajrá, éljél hazugságban a te bajod :D

2021. júl. 16. 07:10
 40/43 anonim ***** válasza:
Rosszindulatú egysíkú korlátolt nézőpontra mit írjak?..hagyd a másikat..ennyi..nekimeg van a msga élete..szeretik, szeret él mibt mindannyian..
2021. júl. 16. 15:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!