Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Szép a rút és rút a szép?"

"Szép a rút és rút a szép?"

Figyelt kérdés
Shakespeare Macbethben hangzott el a fenti kérdés állítás formájában, és ma aktuálisabb mint valaha. A kulturmarxisták egyre erőszakosabb nyomulásra révén ugyanis folyamatosan és a nyilvánosság minden négyzetcentiméterében támogatni, szépnek tartani, népszerűsíteni kell az igénytelen elhízott embert, a transzi férfit, az összes többi szexuális abszurditást, a mindenféle tanulatlan erőszakos bevándorlót, iszlamistát, míg a normális, hazáját szerető, meg nem alkuvó embert nácinak és mindenféle fóbnak kell titulálni, megbüntetni, kizárni, letiltani... Az emberiség kifordult önmagából... De miért gondolják néhányan hogy ez nem fogja megbosszulni önmagát, hogy nem lesz egy pillanat, amikor a többség azt mondja elég, és az inga kegyetlenül vissza fog lengeni?

#politika #társadalmi zavar
2021. júl. 6. 04:49
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
Aki elhízott, az nem lehet szép. Még akkor sem, ha nő.
2021. júl. 7. 17:01
 12/43 A kérdező kommentje:
Tízes! Senki nem kérte hogy érdekeljen mit gondolok. de úgy tűnik sikerült megsértődnek, tehát annyira mégsem lehetsz jóban magaddal
2021. júl. 7. 20:16
 13/43 anonim ***** válasza:
Hát ha te mondod😅..tudod sokfélék vagyunk és voltunk mindíg is és ez tesz minket széppé..a bunkóság és rosszindulat pedig maga a rútság..a világ pedig pozitív irámyba halad..elhiszem h szetetnéd h modellek és adoniszok világa legyen de attól még éppoly rút lenne hidd el..valahogy téged frusztrál a valóság nem engem én örülök h pozitív változások vannak..
2021. júl. 7. 21:42
 14/43 A kérdező kommentje:

Dehogy halad az emberiség jó irányba, az önbecsapás, az elbutulás, az igénytelenség és a hazugság irányába haladunk, ahol mindenki lusta tenni önmagáért vagy másért, helyette ugyanakkor egyre hangosabban követeli hogy szeressék őt úgy hogy van, legyen több joga, és saját magát is átveri hogy ez így jó. :D Közben meg nem csinál semmit...

És igen sokkal jobb lenne ha nem lenne ennyi elhízott ember, pl nem arra menne a normálisak adója sem, hogy a a dagadékok kezelését fizesse az állam. Az elhízás miatt ugyanis a ráktól, az infarktuson, át az érszűkületen keresztül, számtalan betegség gyötri az ilyen embereket. Ami mondjuk annyira nem is érdekelne, mert miattam aztán dögöljenek meg mind, de az hogy pl most nagyapám lehet hogy még élne, ha a kórház nem lett volna tele hájpacnival és tudott volna időben bejutni, na az pl olyan amit soha nem fogok megbocsátani.. meg az adó is, ha nem ilyen zsírdisznók kezelésre menne, sokkal jobb lenne már az egészségügy.

A tolerancia meg éppenhogy nem a valóság. A tolerancia a valóság letagadása, a huszonSZENNYEDIk század leghazugabb mantrája, az érzésék elfojtása, és sok esetben gyávaság is vgy éppen egy játszma. Rohadtul nincs szükség a jelenleginél több toleranciára.

2021. júl. 8. 05:25
 15/43 anonim ***** válasza:
Sajnállak..remélem kinövöd ezt a negativ szorongó lelkiállapotot..szép reggelt..én megyek biciklizni ebben a gyönyörű időben utana kiülök a parkba egy könyvel a kezemben..am komolyan szórakoztat h téged idegesít a kövér szépségem..inkább nevess magadon..
2021. júl. 8. 05:43
 16/43 A kérdező kommentje:
akkor további jó szórakozást meseországban, csak szembe ne jöjjön a valóság :D
2021. júl. 8. 05:47
 17/43 A kérdező kommentje:
én meg megyek egy jót $zarni, aztán utána szagolgatom a seggem, mert nekem meg a seggszagom az ami gyönyőrű és illatos :DDD
2021. júl. 8. 05:51
 18/43 anonim ***** válasza:
Eléggé primitív beszólás volt..de legalább megmutatkozol..
2021. júl. 8. 06:37
 19/43 A kérdező kommentje:
mi az hogy primitív? Az én seggem tényleg csodálatos és illatos, hogy jössz te ahhoz hogy emiatt primitivezzél? Netán zavar a valóság? Fujj de csúnya ítélkezős ember vagy... brühühü :D
2021. júl. 8. 07:17
 20/43 anonim ***** válasza:
Attól, hogy most már a kövér nőket is szépnek kell tartani, még nem leszel szép. Egyébként ez is ordító kettős mérce, mert amíg a kövér nőket el kell fogadni, addig pl. az alacsony férfiak megdögölhetnek.
2021. júl. 8. 07:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!