Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » "Szép a rút és rút a szép?"

"Szép a rút és rút a szép?"

Figyelt kérdés
Shakespeare Macbethben hangzott el a fenti kérdés állítás formájában, és ma aktuálisabb mint valaha. A kulturmarxisták egyre erőszakosabb nyomulásra révén ugyanis folyamatosan és a nyilvánosság minden négyzetcentiméterében támogatni, szépnek tartani, népszerűsíteni kell az igénytelen elhízott embert, a transzi férfit, az összes többi szexuális abszurditást, a mindenféle tanulatlan erőszakos bevándorlót, iszlamistát, míg a normális, hazáját szerető, meg nem alkuvó embert nácinak és mindenféle fóbnak kell titulálni, megbüntetni, kizárni, letiltani... Az emberiség kifordult önmagából... De miért gondolják néhányan hogy ez nem fogja megbosszulni önmagát, hogy nem lesz egy pillanat, amikor a többség azt mondja elég, és az inga kegyetlenül vissza fog lengeni?

#politika #társadalmi zavar
2021. júl. 6. 04:49
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
A primitívség a segg éy a sz*r szóval való viccelődésre utalt..nem kell senkit szépnek látni valaki szépnek látja valaki nem..ezt kéne csak elfogadni..am mindenki a saját sorsa kovácsa..
2021. júl. 8. 08:21
 22/43 anonim ***** válasza:
Am nem éretem miért zavar titeket az én szépségem..nem szeretnék veketek lenni én más tipusú férfiakhoz vonzódom..
2021. júl. 8. 08:29
 23/43 anonim ***** válasza:
Ami nem létezik, az nem tud zavarni :D
2021. júl. 8. 12:30
 24/43 anonim ***** válasza:
Na most jól beszóltál, most majd előjön a kissebbségi komplexusom..jah nem szerencsére 2020 elmúlt és tudom h szép vagyok ..mindegy mint írtam nem egymást keressük..nem eseteim a negatív emberek..remélem meggyógyultok..
2021. júl. 8. 13:28
 25/43 A kérdező kommentje:

Ha tényleg nem szenvedsz komplexusoktól akkor mi a bánatért próbálsz itt egyre kényszeresebben vadidegeneket meggyőzni arról hogy te aztán milyen vonzó vgy? :DD Ne röhögtess már, a hülye is tudja, hogy ilyet csak az csinál, aki maga is érzi, hogy gond van vele, de reménykedik benne hogy ha mások ezt nem tudják, akkor a probléma sem létezik :D

Egyébként meg el kell szomorítsalak a szépség nem szubjektív. Matematikai képlettel le lehet írni mi szép. És az szép, ami arányos, erre van pl az aranymetszés.

2021. júl. 8. 15:18
 26/43 anonim ***** válasza:
Nekem sem eseteim a dagadt disznók, úgyhogy no problem ;)
2021. júl. 8. 16:53
 27/43 anonim ***** válasza:
Nem próbállak meggyőzni csak már a kérdés is frusztrált volt amit kiírtál..vicces.. én míg van szabadidőm elszórakozom vele..ennyi..am nem ismertek szóval tök mindegy..de a rosszindulat és korlátoltság ellen harcolni kell nem? Én úgy tanultam..
2021. júl. 8. 20:45
 28/43 A kérdező kommentje:

Talán akkor nem ártott volna azt is megtanulni, hogy undorodni valamitől és kimondani nyersen a tényeket, az nem rosszindulat és nem korlátoltság, hanem éppen hogy egy természetes viselkedés, és az igazi szabadság.... mert pl nem korlátozom magam azzal, hogy mások nyavajás érzékenyéségnek megóvása érdekében hazudozzak össze vissza... hogy a francba lenne már ez rosszindulat?:D

A ló is rosszindulatú amiért utálja a kígyókat?

2021. júl. 8. 21:05
 29/43 anonim ***** válasza:
Tudod most gondolkodtam el h engem mások nyomora(frusztráktsága)sosem szórakoztatott, sosem írtam vissza egyszerűen nem szeretem a freak showkat, illetve szégyeltem volna magam h megbantok egy lelkibeteget..de talán mivel elmúlt 20 20 ezért már csak nevetni tudok ezeken..valahogy elegem van azokból az emberekből akik megszabnák másnak h érezzen, viselkedjen, kinézzen,gondolkodjon..annyira régi és ósdi gondolkodásnak hat..olyan ez mikor hallod a nagypapádat hőzöngeni a "modern" dolgokon és csak mosolyogasz..ez a feeling veled is..köszönöm rég éreztem...
2021. júl. 8. 21:26
 30/43 anonim ***** válasza:
Undor a kövérrekkel szemben? a transzneműekkel, meleggekkel a "másokkal" szemben?keress fel egy pszichológust ugyanis nehéz lesz neked ebben a világban..egyre nehezebb..komolyan..
2021. júl. 8. 21:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!