Az MSZP-nek miért van létjogosultsága? Többször leszerepeltek, az ellenzéki összefogást hátráltatja a létezése
Figyelt kérdés
2021. júl. 5. 23:04
1/12 anonim válasza:
Az elmúlt években mindig volt pár hülye, aki bejutatta őket a Parlamentbe, ez a létjogosultságuk.
2/12 anonim válasza:
Azért mert vannak, akik szavaznak rájuk, de egyre kevesebben.
Szerintem is jobb lenne nélkülük, de ez a demokrácia, hogy az emberek eldönthetik, kit támogatnak.
3/12 anonim válasza:
Gyorsan feloszlathatnák magukat, de ők ehelyett inkább a lassú kínhalált választották... :)
4/12 anonim válasza:
Az én szememben már az összes jelenlegi párt leszerepelt, miért van bármelyiknek is létjogosultsága?
5/12 anonim válasza:
4: senki nem akadályoz, hogy csinálj saját mozgalmat
6/12 anonim válasza:
Én Gyurcsánnyal vagyok így, jobban eltudnám képzelni a pszichiátrián, mintsem a politikai közéletben.
7/12 bbenjoe válasza:
Szerintem a jövő évi az utolsó választás, amin az mszp részt vesz. Sokan hagyják ott mostanában a pártot. Te jó ég, a volt elnököt is kizárták.
8/12 anonim válasza:
682 ezer szavazó 2018-ban a létjogosultsága.
9/12 anonim válasza:
6: "Én Gyurcsánnyal vagyok így, jobban eltudnám képzelni a pszichiátrián"
Nincs hely, tele van orbánista fideszes illiberális agyhalottal!
10/12 anonim válasza:
Sok "jó" ember kis helyen is elfér!
Szorítanék én még neki is helyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!