Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi jár annak a fejében aki...

Mi jár annak a fejében aki még mai napig támogatja Gyurcsány Ferenc politikai karrierjét?

Figyelt kérdés
Nem élt esetleg amikor ő kormányzott, vagy törlődtek az emlékei? Vagy az érv, hogy legalább "bevallotta" hogy csalt, lopott egy zárt kiszivárgott felvételen. Borzalmasan siralmas az emberi butaság.

2021. jún. 26. 15:27
A kérdező szavazást indított:
Igen én mai napig támogaotom Gyurcsányt.
Nem támogtam, sőt utálom Gyurcsányt.
39 szavazat
1 2 3
 1/21 árokpart ***** válasza:
44%
Éltem sajnos viszont egy Gyurcsány kormányt természetesen átmenetiként tudnám elképzelni. Arra lenen jó, hogy a Fidesz mellett Gyurcsány kormányzása alatt fel tudna futni valami komolyabb nemzeti párt, illetve meg tudna úgy a független civil Nemzeti Ellenállás erősödni, hogy utána nem újra a Fidesz jönne, sőt soha többet. Most a Fidesz alatt esélye sincs megerősödnie a valódi Nemzeti Ellenállásnak, mert szinte nincsen olyan ember az országban még olyan is aki szó szerint a küszöböt rágja annak is egzisztenciális félelmei vannak nemhogy a Nemzetnek.
2021. jún. 26. 15:36
 2/21 anonim ***** válasza:
32%
1es 🤣🤣🤣
2021. jún. 26. 15:39
 3/21 anonim ***** válasza:
38%
Én koromból kifolyólag nem emlékszem Gyurcsány Ferenc miniszterelnökségére, de nem is érdekel, hogy mit tett több mint 10 éve! Most 2021, a jövő érdekel és nem a múlt. Nem szeretnék egy putyini diktatúrában élni. Egy modern, európai demokráciában szeretnék élni, ahol nem uszítanak mások ellen, ahol a meleg barátaimnak nem kellene rettegniük, hogy mit hoz számukra a holnap.
2021. jún. 26. 15:45
 4/21 árokpart ***** válasza:
62%
2-es Nem viccnek szántam. Nézd meg a 2006-2010-es időszakot akkor meg tudtak erősödni valódi nemzeti erők egy csomó nemzeti szervezet jött létre. Ha bajnai még egy évet kormányzott volna mondjuk pl. 2011-ig akkor simán a valódi nemzeti erők nyernek. A másik része meg a dolognak, hogy nekünk valódi nemzetieknek a szörnyűség és a tragédia mellett volt egy hasznos butasága Gyurcsánynak, mégpedig az, hogy az ő ideje alatt legalább szabad volt a sajtó és még akár közigazgatási munkahelyen is lehetett nyíltan bírálni következmények nélkül, illetve egy ellenzéki tüntetésen vagy fórumon való részvétel nem járt akkoriban retorzióval. A Nemzeti Ellenállást a Fidesz sokkal jobban elnyomja, sőt ellehetetlenítette. Pl. Egy takarító sem bírálhatja a kormányt már következmények nélkül a munkahelyen, nemcsak állami hanem magánszférában sem, mert a legtöbb prosperáló vállalkozás Fideszes. Legfeljebb a kocsmában lehet szidni egy ital mellett egyedül.
 5/21 anonim ***** válasza:
Miért? Jár?
 6/21 molnarmarcell21 ***** válasza:
29%
A mostani NER jár a fejükben. Ezért támogatjuk Gyurcsányt. Nem örülök neki, de Orbán kényszerít bele.
2021. jún. 26. 15:48
 7/21 anonim ***** válasza:
"árokpart", ha tagolnád a mondatot, türelmem lenne végigolvasni.
2021. jún. 26. 15:51
 8/21 anonim ***** válasza:
Mármint az egyes hozzászólásodra értettem (7 voltam).
2021. jún. 26. 15:53
 9/21 anonim ***** válasza:
55%
Én Fideszes szavazóként támogatom Gyurcsány poltikai karrierjét, hisze Gyurcsány poltikai karrierje a Fideszt támogatja.
2021. jún. 26. 16:19
 10/21 anonim ***** válasza:
A sok dk-s nyugdíjas ellepte az oldalt. Nézd meg Facebookon az országjárását. Csupa 70-es nyanya.
2021. jún. 26. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!