Fidesz-szavazók! Hol élnétek szívesebben, Hollandiában, vagy Oroszországban?
Figyelt kérdés
2021. júl. 2. 23:15
21/28 Fsms válasza:
Kemény Fidesz mag inkább észak Koreát preferálja.
23/28 anonim válasza:
Oroszország,azon belül is Moszkva, Szentpétervár,esetleg a távol-keleti részén. Tudok oroszul,szeretem az orosz kultúrát,ellenben a hollanddal. Hollandiával sincs bajom,de ha már Ny-Európa,vannak jobb országok Hollandiánál.
24/28 anonim válasza:
#10 Depardieunek nem kellett menekülnie sehonnan.
Csak látta előre mindazt,amit a francia tábornokok is látnak: szétrohad a hazájuk.
Remélem, akad köztük egy De Gaullehoz hasonló fajsúlyos fazon.
25/28 anonim válasza:
20as, én éltem Moszkvában, és átfogalmazva az állításod:
"A nyugat orosz ellenes hazugságai teljesen elpusztította a maradék "agyukat" is."
26/28 anonim válasza:
Remélem miután Viktorka megbukott, kiköltözik Moszkvába, a sok rabszolgájával együtt….
Ott a helyetek.
28/28 anonim válasza:
Ha jobban akarnék élni, akkor Hollandia, ha sokàig akarok élni, akkor Oroszorszàg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!