Támogatnátok, hogy én legyek Magyarország következő miniszterelnöke, a feleségem pedig a miniszterelnök-helyettes?
@6
"Mi a programotok??
Füvet legalizálnátok??
Ha igen, ezt meg tudom indokolni, hogy miért lenne okos döntés. Én nem fogyasztok amúgy, de egyet kell értenem a legalizálásával.
Iskola téren mi a program??
Egészségügy??
Nyugdíj??
Külföldi állampolgárok itt tartózkodása, gyanúsan bejelentett lakcímeken??
Ha van normális ötleted én támogatnálak simán. Egy pár sem áll olyan közel már hozzám. A jobbikkal szimpatizálok, de az sem az igazi."
Tudom, vicc kérdés, de ezek részben nem normális ötletek.
"Külföldi állampolgárok itt tartózkodása, gyanúsan bejelentett lakcímeken??"
Kárpátaljai magyar állampolgárok, nem külföldiek. Az itt tartózkodásuk rengeteg befolyt adót eredményez, mert a magyar rendszámú autók miatt van lakcíműk. Teljesítmény adó, biztosítás, tv-t fizetnek, itt vásárolnak. Tudom, a libsi propaganda szerint a 80 ezer kárpátaljai magyar miatt nyert a Fidesz (mennyi is a magyar szavazók létszáma?).
A drog legalizálása meg úgy marhaság, ahogy van. Attól még ugyanúgy vennék a bikát, meg az illegális mérgező füvet, mert olcsóbb. Ahogy kb mindenki az illegál ukrán cigit veszi, aki teheti. Pedig van trafik szаrásig.
Másrészt a társadalom problémáira nem az a megoldás, hogy függővé tesszük az embert, kiragadva a valóságból. Bár tudom, szerintetek aki nem narkós, az alkoholista :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!