Támogatnád, hogy akinek nincs B-s (vagy magasabb) jogosítványa, az olyan ember ne lehessen miniszterelnök?
Nem, mert ez nincs hozzákötve.
Viszont aki az önéletrajzáról hazudott, az tényleg ne legyen...
Mi az, hogy B kategóriás?
Csak C és afeletti kategóriás jogsival lehessen valaki min.elnök!
Teherautó- vagy buszsofőrt az ország élére!!!
:-)))))))))))))))))))))
Hatalmas tudásom van, én vagyok maga a megváltó, B,C,D,E jogsim van!!! Ide mindent.
Öcsém.. annyi volt az egész, hogy tapizós monitoron megadtam az evidens válaszokat, hogy ha piros autó balra megy akkor az egyenesen haladó sárgának elsőbbséget , vagy CE jogsinál felismertem melyik a féknyereg ( szerkezettan ). Ezért most én jobb vagyok egy bicajozó polginál? Fuuuuu
Miniszterelnökként úgyis kapna sofőrt, szóval egyáltalán nem szükséges a jogosítvány a miniszterelnöki feladatok ellátásához.
Ha valaki nem alkalmas egy ország irányítására, akkor meg ha minden kategóriára megvan a jogosítványa és három nyelvvizsgával rendelkezik, akkor sem lesz alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!