Támogatnátok, hogy Volner János legyen Magyarország következő miniszterelnöke 2022-től?
Volner János a Volner Párt elnöke, korábban a Jobbik tagja, illetve a Mi Hazánk országgyűlési képviselője.
Támogatnátok őt miniszterelnökként vagy nem?
volnert megvette azorbán. volner egy megélhetési politikussá züllött.
nem alkalmas ő már semmire megtört a gerince. Ez van.
Csak ha nem korlátozza a benzines autókat.
Nekem csak ez számít, nem ilyen buta ideológiák.
Felőlem akár katonai diktatúra is lehetne az országban, ha olcsó a benzin és nincs betiltva a V8-as Mustang én kussban vagyok sőt büszkén támogatom az adott pártot.
Volner egy gerinctelen, köpönyegforgató senkiházi. Nincs valódi támogatottsága. Azért nyal a Fidesznek, hogy az valamilyen helyzetben tartsa őt.
Ha Volner nem tud valami kényes információt, amivel sakkban tarthatja a megfelelő embert, vagy nem tudja elég jól benyalni magát a Fidesznél, akkor még a parlamentbe jutni sincs sok esélye, nemhogy miniszterelnök lehetne.
Ahhoz is nagyon unatkozni kell, hogy valakinek ez a kérdés/ lehetőség egyáltalán megforduljon a fejében. 😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!