Ha a gazos terület méhlegelő akkor a klíma nélküli 40 fokos tömegközlekedés az ingyen szauna Karácsony Gergely főpolgármester úr és szakértői brigádja szerint?
"Halkan merem megkérdezni ki (Karácsony) rendelte meg a klíma nélküli "veterán" villamosokat nem rég amik érkezni fognak Budapestre?"
Ezeknél a villamosoknál van lehetőség klíma beépítésére, mivel ezek eleve úgy készültek. Ha ez nem történik meg akkor nyugodtan számon lehet kérni a főpolgármestert.
"Halkan merem megkérdezni ki (Karácsony és bohóc párttársai) ment félmeztelenül a metróra és ígérte meg, hogy klimatizálni fogja őket azonnal ha főpolgármester lesz?"
Azt kiderült, hogy valszeg mégsem lehet mivel az a roncs eleve nem úgy készült(az oroszok hozzájárulása nélkül sem lehet, mert akkor ugrik a gari). Pedig ugyanennyiért kaptunk volna klímásat is, csak a főni azt nem engedte meg Tarlósnak.
Lehet mindkét polgármestert utálni és szeretni, de amíg bármelyik vezető beígérhet bármit és azt b@szik teljesíteni majd mindenféle számonkérés nélkül ezeket elengedjük akkor ez az ország nem lesz egy kicsit sem jobb.
Szerintem tartani kellene az időrendiséget, először Demszkyt illene elővenni, aztán Tarlóst aztán ha úgy adódik akkor jöhet KariGeri is..
Számon lehet majd kérni és akkor jöttök majd Ti és elmagyarázzátok, hogy a Fidesz elvont minden pénzt tehát klímára már nem volt pénz csak prémium osztásra a haveroknak ami igaz többe került, de az megérdemelt volt és arra jutott a büdzséből.
Tényleg nem értem mire jó az, hogy oké, nem szeretitek Tarlóst mert a Fideszhez kötitek és a Fideszt rühellitek ha jót ha rosszat csinál.
De az, hogy jön pl. Karigeri aki láthatóan alkalmatlan és egy béna pojáca, azt miért kell folyamatosan védeni és mentegetni az mire jó? Mondanátok azt, hogy igen, balfácán, nem vált be aztán hozzunk egy újabb ellenzéki kötődésűt , persze a felhozatal nem túl jó amíg ilyen Niedermüller , Gajda meg hasonlók uralják a pesti körzeteket. De mindegy is nem értem minek próbál az ember észérvekkel hatni olyanokra akik szerint a 2010 előtti Gyurcsány időszak jobb volt és visszakéne hozni azt a bandát mint az elmúlt 12 év. Mintha laposföldhívőkkel kéne megvitatni a világ dolgait..
Rosszul fogalmazol és rossz embernek. Mint látod én az elmúlt 30 év összes főpolgármesterét elővenném az elküvetett mulasztásokért, erre jössz ezzel a sok sületlenséggel amit összehordtál..
Asszen kettünk közül te vagy a politikailag független :D
Kerdező, tedd a szívedre a kezed...szerinted Orbán mindig, mindent jól és tökéletesen csinál? Minden intézkedésével egyetértesz?
Igen vagy nem?
Ha nem, kritizáltad már? Építő kritikára gondoltam persze!
Elkezdték vizsgálni , hogy megvizsálgják, hogy majd megvizsgálhatják e 20 év múlva, hogy megvizsgálható lesz e , hogy megvizsgálják a pályázás lehetőségét , köszönjük 1,5 év után! Folyamatban a folyamat ahogy a kedvenc Fronius Gabikánk mondta
Egyáltalán nem vélem se Orbánt se az intézkedéseit hibátlannak.
Illetve aki egy olyan "összefogásra" szavaz akik úgy álltak össze, hogy rühellik egymást , de most a hatalom és pénz szagára összeálltak, na hát annak gratulálni tudok csak.
Ez a különbség az értelmes szavazók és a fideszfóbiás ellenzéki szavazók közt akik kijelentik, hogy "mindegy ki nyer csak ne a Fidesz"
Kérdező, éltél már 1998-ban? Esetleg még hátulgombolós korszakodat élted akkor?
Mit mond neked a Torgyán név?
Bizony, kérdező, ezt alaposan benézted. Kis gerinccel legalább elismernéd, még kisebbel csak kussolnál, de neked az sincsen, ezért tolod tovább a baromságot.
Karácsony legalább igyekszik tartani az ígéretét, akárhogy csappantották meg Budapest bevételét.
Bocsánatot kérek a nevében, hogy COVID-járvány volt, és emiatt Budapest jelentős bevétele az IFA kb. zéróra esett. Azért is, mert nem talál olyan embereket, akik ingyen dolgoznának egy napos határidővel, és még az anyagot is ingyen adnák persze végtelen garanciával.
Bezzeg Orbán! Le is vontam a következtetést!
Esetleg ha nem történt semmiféle forrásmegvonás, akkor elárulnád a teljes igazságot?! Pl. mi a helyzet az IPA-val?
Arról meg nem is beszélve, hogy milyen tapló ez a Karácsony, amiért segít a COVID-ban, szűrésre merészelt költeni, segítségét merészeli felajánlani...
Na az meg már mindennek a teteje, hogy nyilvánosságra merészeli hozni azt, amiről mindenki hallgatott addig: az idős otthonban gond van, és tenni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!