Mi lesz a következő lépés?
Figyelt kérdés
Bevetik a közmunkásokat is?Több alkalommal hazudta azt kásler hogy nincs orvoshiány az országban és hogy vannak még tartalékok a rendszerben.
2021. jún. 30. 09:25
21/26 anonim válasza:
Jó, ne tereld el a dolgot, melyik kórházról van szó? Ha nem írod le, akkor hazudtál, ennyi. Na csá.
22/26 anonim válasza:
Te egyébként nem tudsz olvasni, hogy nem én vagyok az a válaszoló?
Hazudozni meg nálatok, fideszeseknél szokás. Jó komcsi szokásotok a másikat azzal vádolni, amit ti műveltek. 🙃
23/26 anonim válasza:
Most menjünk abba bele, hogy a komcsik általában nemzet és család valamint vallásellenesek? Szerencsétlenségedre, ez pont az ellenzékre igaz. De akkor írd meg nekem te annak a rossz hírű kórháznak a nevét elvtárs.
24/26 anonim válasza:
Most ne menjünk abba bele, hogy a szövegértésed még mindig szánalmasan elégtelen. És inkább abba sem, hogy milyen nemzetellenes bűn 5000 embert elüldözni a járvány közepén az egészségügyből, vagy mekkora nettó hazaárulás 500 milliárd forintnyi ingatlant ajándékozni a komcsi elvtársaid egyetemének. Normális ember meg nem a képzeletbeli barátjával beszélget, aki megbocsát neki mindent, csak mert a paraszt elmond három miatyánkot.
25/26 anonim válasza:
Ha már szövegértés, ezek szerint te sem fogtad fel, hogy kik a komcsik is mi jellemző rájuk, pedig az előbb leírtam. Idézzem ide? Engem a kórház neve érdekel, elvileg minden elvtárs ismer legalább 1 olyan kórházat, ahol már egyetlen orvos sincs :) Szóval, lássuk azokat a neveket elvtárs.
26/26 anonim válasza:
Szövegértés! Inkább a pszichiátered kezelése kéne, hogy érdekeljen téged. A komcsik meg a te bálványaid, például a Kövér Laca :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!