Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz a következő lépés?

Mi lesz a következő lépés?

Figyelt kérdés

[link]

Bevetik a közmunkásokat is?Több alkalommal hazudta azt kásler hogy nincs orvoshiány az országban és hogy vannak még tartalékok a rendszerben.

2021. jún. 30. 09:25
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
23%
Most akkor hogy állunk? 2019-ben nyarán harsogták azt a hírportálok, hogy 1 hét múlva teljesen leáll az összes eü ellátás. Most akkor kamuztak, vagy most?
2021. jún. 30. 09:38
 2/26 anonim ***** válasza:
Lesznek közmunkás orvosok.
2021. jún. 30. 09:49
 3/26 anonim ***** válasza:
81%
Ha ideológiailag kellően képzett lennél, tudhatnád, hogy ezért is Gyurcsány a hibás. 12 év távlatából is csak elüldözi az orvosokat. :D
2021. jún. 30. 09:59
 4/26 anonim ***** válasza:
41%
De most miért lettem lepontozva?
2021. jún. 30. 10:30
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy - valóban nem életmentő műtétem 3-szor halasztották el. Ez nincs távol a leállástól.
2021. jún. 30. 10:35
 6/26 A kérdező kommentje:
1) hát igen, ebben is van igazi.Már vagy két éve ijesztget az ellenzéki sajtó hogy összeomlik az egészségügy mert tömegével fognak felmondani az orvosok.És ebből sem lett semmi.
2021. jún. 30. 11:33
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
A járvány miatt hazaküldeni magatehetetlen embereket, rálőcsölni őket a rokonaikra, szüneteltetni a rákszűréseket, ez mind-mind a normális, fenntartható, jól működő egészségügy jelei. :)))
2021. jún. 30. 12:16
 8/26 anonim ***** válasza:
88%

Ápolóként mondom hogy ahol én vagyok minden osztályon emberhiány van.

Van olyan kolléganő aki fürdeni sem hajlandó és felvették. Halunk meg olyan büdös.

Van olyan is aki szerint nincsen semmi gond azzal ha haldoklik a beteg.

Jelen állás szerint már Adolf Hitler-t is felvennék annyira nincs emberhiány.

És ezen emberek többsége 10 éven belül kihullik a szakmából.

Az osztályvezető főorvosunk is 70 éves.

2021. jún. 30. 14:25
 9/26 anonim ***** válasza:
84%
#8 Jelen állás szerint már Adolf Hitler-t is felvennék annyira nincs emberhiány." Tudom, elírás, nincs ember. A körülményeket látva azon csodálkozom, hogy van.
2021. jún. 30. 14:30
 10/26 A kérdező kommentje:
8) de akkor miért tűrtök már évek óta?hol marad a kollektív sztrájk,a munkabeszüntetés? miel mindenki dolgozik tovább ezért az eü is működik, látszólag gond nélkül.
2021. jún. 30. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!