Mi lesz a következő lépés?
Bevetik a közmunkásokat is?Több alkalommal hazudta azt kásler hogy nincs orvoshiány az országban és hogy vannak még tartalékok a rendszerben.
"ezért az eü is működik, látszólag gond nélkül"
Kedves kérdező annyira "gond nélkül működik a rendszer" hogy éppen hogy alap szinten tudjuk biztosítani az ellátást. Nem egy alkalommal még eszközeink sincsenek.
Nem egy munkatársam azért lépett ki mert a Covid járvány miatt elkezdték őket úgy dobálni mint a rongybabákat. Vezényeltek össze vissza ész nélkül.
A kiürítéses alakítását Kásler-nek pedig többen ismerik.
Nem egy beteg meghalt e miatt. Ez a rendszer nem fenntartó és belülről rohad szét.
Van még olyan Orbaista propaganda film is ahol a videóban omlik le a csempe a falról.
Szóval ez a Fidesz féle MO jobban teljesít. Legalább is ami az Állami kórházakban van.
Magánban nem dolgoztam azt nem tudom véleményezni.
11) ez kamu.
Senki nem mondhat fel a veszélyhelyzet alatt az eü-ben.legközelebb hihetőt hazudj.
Valszeg egy kő alatt élhetsz ember.
Természetesen ezek a portálok is az ÉN zsebemben vannak ugye ?
És csak hogy tud volt olyan aki egészen a TASZ-ig ment a felmondási tilalom miatt és mondta hogy ügyvéddel jön vissza. El is engedték.
Mivel ez az egész jogellenes volt.
De nem vitázom ostobákkal viszlát.
8
Ez melyik egészségügyi intézmény név szerint?
Nem baj ha nem mondom meg, ez egyenlő lenne azzal mint az alábbi táblával
kiállni egy feketék lakta részre.
Egyébként kb minden állami kórházban ez van.
16
Talán a kórház vezetése ráállít egy nyomozócsoportot a gyakorikerdesek.hu-ra?
Te kis provokátor, a fideszes szekta szokása kirúgatni azokat, akik nem kellően hűségesek a párthoz. Nincs illúzióm, te még ma este küldenél egy linket a kórház vezetésének. Hogy ettől az országnak rosszabb lenne, az ilyenkor nem számít. :)
(NEM az EÜ-s válaszoló voltam.)
18
És mit írok abba a levélbe te rögeszmés? Olvastam valamit az egyik oldalon? Ebből hogyan nyomoznak le pont téged?
Istenem, küld azt a rohadt meteort...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!