Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi lesz a következő lépés?

Mi lesz a következő lépés?

Figyelt kérdés

[link]

Bevetik a közmunkásokat is?Több alkalommal hazudta azt kásler hogy nincs orvoshiány az országban és hogy vannak még tartalékok a rendszerben.

2021. jún. 30. 09:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

"ezért az eü is működik, látszólag gond nélkül"

Kedves kérdező annyira "gond nélkül működik a rendszer" hogy éppen hogy alap szinten tudjuk biztosítani az ellátást. Nem egy alkalommal még eszközeink sincsenek.

Nem egy munkatársam azért lépett ki mert a Covid járvány miatt elkezdték őket úgy dobálni mint a rongybabákat. Vezényeltek össze vissza ész nélkül.

A kiürítéses alakítását Kásler-nek pedig többen ismerik.

Nem egy beteg meghalt e miatt. Ez a rendszer nem fenntartó és belülről rohad szét.

Van még olyan Orbaista propaganda film is ahol a videóban omlik le a csempe a falról.

Szóval ez a Fidesz féle MO jobban teljesít. Legalább is ami az Állami kórházakban van.

Magánban nem dolgoztam azt nem tudom véleményezni.

2021. jún. 30. 17:18
 12/26 A kérdező kommentje:

11) ez kamu.

Senki nem mondhat fel a veszélyhelyzet alatt az eü-ben.legközelebb hihetőt hazudj.

2021. jún. 30. 18:08
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Valszeg egy kő alatt élhetsz ember.

[link]

[link]

[link]

[link]

Természetesen ezek a portálok is az ÉN zsebemben vannak ugye ?

És csak hogy tud volt olyan aki egészen a TASZ-ig ment a felmondási tilalom miatt és mondta hogy ügyvéddel jön vissza. El is engedték.

Mivel ez az egész jogellenes volt.

De nem vitázom ostobákkal viszlát.

2021. jún. 30. 19:17
 14/26 A kérdező kommentje:
13) ez most volt nemrég,a covid járvány végén.tavaly a járvány idején senki nem léphetett ki.minden jót..
2021. jún. 30. 19:54
 15/26 anonim ***** válasza:
0%

8

Ez melyik egészségügyi intézmény név szerint?

2021. jún. 30. 22:50
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj ha nem mondom meg, ez egyenlő lenne azzal mint az alábbi táblával

[link]

kiállni egy feketék lakta részre.

Egyébként kb minden állami kórházban ez van.

2021. júl. 1. 18:33
 17/26 anonim ***** válasza:
0%

16

Talán a kórház vezetése ráállít egy nyomozócsoportot a gyakorikerdesek.hu-ra?

2021. júl. 1. 22:59
 18/26 anonim ***** válasza:
85%

Te kis provokátor, a fideszes szekta szokása kirúgatni azokat, akik nem kellően hűségesek a párthoz. Nincs illúzióm, te még ma este küldenél egy linket a kórház vezetésének. Hogy ettől az országnak rosszabb lenne, az ilyenkor nem számít. :)

(NEM az EÜ-s válaszoló voltam.)

2021. júl. 1. 23:06
 19/26 anonim ***** válasza:
0%

18

És mit írok abba a levélbe te rögeszmés? Olvastam valamit az egyik oldalon? Ebből hogyan nyomoznak le pont téged?

Istenem, küld azt a rohadt meteort...

2021. júl. 2. 00:15
 20/26 anonim ***** válasza:
71%
Kreatívak vagytok ti ott a szektában, például aki a büdös kollégára panaszkodott, meg 70 éves az osztályvezetője. :)))
2021. júl. 2. 00:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!