Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A Fideszes kommentelok szelsos...

A Fideszes kommentelok szelsosegesek lettek? Hogy lehet ennyire vakon hinni Orbanban? Barmit mond Orban mindig azt gondoljak ez normalis?

Figyelt kérdés

Neten barmely fideszes taggal vitaba szallok hazaarulo libsi magyarellenes leszek pedig semmi olyat nem irok. Aki maskepp gondolkodik egybol letamadjak.

A masik hogy ha 100 ember nem ert egyet veluk akkor a tobbseg a hibas.

Mi lett a Fideszes szavazokkal? Regen Fideszes 5 eve mar nem vagyok.

Ami aggaszto hogy olyan emberek akik ugy imadjak Orbant mintha egy megdogtott szerelem lenne vagy egy hivo tagozat.

Mi lett veluk?

Ez nemnormalis dolog szerintem de nem akarok altalanositani.

2021. jún. 28. 20:45
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
4es. Pontosan. En ellenzekikent nem ertek veluk mindig egyet es Orbannak tobb mindenben is van igazsaga de fideszestol meg SOHA nem hallottam hogy Orban teved vagy hogy vitaba szallnanak Orbannal ez normalis dolog? En tobbszor is megmondom ha az ellenzek butasagotcsinal vagy ha igaza van Orbannak.
2021. jún. 28. 20:57
 12/22 anonim ***** válasza:
57%

Egyrészt a fideszes közösségen belül kialakult egy nagy fanatikus tábor, melynek tagjai mindenkit ellenségnek tartanak, aki nem ért velük teljesen, mindenben és kizárólagosan egyet. A Fidesz védelmében hozzáteszem, hogy ilyen fanatikus tábora a legtöbb pártnak van (talán mindnek?), a DK-é arányaiban (a támogatók számához képest) még nagyobb is, mint a Fideszé. Ezzel együtt a Fidesz fanatikus tábora bántóan nagy.

Másrészt konkrétan Orbán körül kialakult egyfajta személyi kultusz is, ez a fanatikus tábor fanatikus jellegére csak ráerősít. Megjegyzem, ismét a Fidesz védelmében, a DK-szavazók körében van egy nagyon hasonló dolog Gyurcsány körül.

Nagyon káros az egész jelenség. És elnézést a dékás szavazóktól, hogy kétszer is velük példálózok. De tényleg az a személyes véleményem, hogy a DK egyetlen jó tulajdonsága a Fideszhez képest, hogy nincsenek hatalmon.

2021. jún. 28. 21:01
 13/22 anonim ***** válasza:
42%
Én pont az ellenzékiektől láttam az agresszív válaszokat
2021. jún. 28. 21:02
 14/22 anonim ***** válasza:
57%
Ez így van, egy tényleg egyszerű hozzá szólás és már is hazaáruló libsi vagyok, meg kommunista, de eszükbe nem jut, hány régi párttag, KISZ-es ül a parlamentben:))A másik oldal sem különb. Hozzá szoktak, mert elmúlt 10 évben semmi megbeszélés, vita nem volt. Fidesz részéről csak propaganda és mindent átnyomunk a parlamenten. Hol látják az emberek, hogy megbeszéléssel, vitákkal lehet megoldani dolgokat?
2021. jún. 28. 21:12
 15/22 anonim ***** válasza:
44%

Jól elszórakoztattatok. Miközben itt a gyakorint teljesen nyilvánvalóan pontosan az ellenkezője van annak ami a kérdésben szerepel, ti akkor is csak egymásra licitálva mondjátok a hülyeségeteket.

Most már értem miért nem veszitek észre a valóságot. Amikor itt van az orrotok előtt akkor is hallucináltok valami teljesen mást.

16/22 anonim ***** válasza:
44%

Ha bármelyik fórumot elolvasod, akkor rájössz, hogy csak az lehet Fideszes bérnyalóka, akinek nincsenek önálló gondolatai!

A központjukból sok oldalnyi leírást kapnak, hogy mire mit és hogy kell válaszolni. Mindig azt szajkózzák, amit Orbán kitalál, vagy megálmodik.

Általuk tudod minősíteni Orbán szellemi állapotát, és a rajongói szellemi kvalitásait.

Nem kell velük sokat foglalkozni, mert elbízzák magukat - és holnap úgyis új kottából játszanak, és lehet hogy pont az ellenkezőjét mondják mint amit tegnap mondtak...

17/22 anonim ***** válasza:
28%
Nem félünk és nem fázunk, Farhátisten a királyunk!
2021. jún. 28. 22:05
 18/22 anonim ***** válasza:
62%
Inkább nézz végig a kérdéseken, látni fogod, hogy nem a Fideszesek a szélsőségesek.
2021. jún. 28. 23:13
 19/22 anonim ***** válasza:
95%
Ilyenek az agymosott szektások, legyen az orbánista, gyurcsányista, satöbbi.
2021. jún. 28. 23:36
 20/22 anonim ***** válasza:
61%

Nézzétek már végig a kérdéseket, és gondolkozzatok már el rajta, kik a szélsőségesek.

Kik szoktak 3 műszakban doktororbánvikormihályozni, birka meg krumpli emojizni 0-24-be. Olyan undórító ez az oldal, hogy arra már nincs magyar szó!

2021. jún. 29. 00:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!