Szerintetek ki nyeri a következő választást?Ti elmentek szavazni?
Figyelt kérdés
A ket fő opció szerintem Feri és Orbi,de a ti velemenyetekre is kivancsi vagyok:D2021. jún. 28. 15:54
21/28 anonim válasza:
Viszont liberálisok nem is a Jobbik, mert ők sem különbek:)))
23/28 anonim válasza:
Attól függ, kik mennek el többségben szavazni. Sok az elégedetlen, de van, akinek nincs olyan a palettában, akire szívesen szavazna. Ha rajtam múlna, a Kutyapárt nyerne nagy fölénnyel, de nekem is csak egy szavazatom van.
24/28 anonim válasza:
23, ja, az ingyen sör jól jön válságkezelésnél...
25/28 anonim válasza:
#24 Na de mi lesz az örök élettel? Vagy válságban abból csak a szokásos pár évet kapjuk majd ahogy eddig is? :)
26/28 anonim válasza:
Nem szeretem a sört, de politizálás helyett sok hasznos dolgot tesznek, amiket mások csak halogatnak, vagy nem vesznek figyelembe. A passzivisták szép csendben aktívan teszik azt, ami mások dolga lenne.
27/28 anonim válasza:
A kutyapàrt jó poén és szép buszmegàllókat csinálnak, de azért a kormányzáshoz ez kevés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!