A vidékiek miért teszik élhetetlenné Budapestet?
Az albérletárak, ingatlanárak miattuk mennek fel.
Ha nem jönnének, akkor azok is tudnának rendes áron albérlethez jutni, akiknek nincs 3 diplomájuk és nem beszélnek 2 idegen nyelven folyékonyan.
Egy közalkalmazotti fizetésből lehetetlen garzont bérelni, rendes lakást meg különösen nem.Ez itt a probléma.
Korlátozni kellene a Budapestre való beköltözést, kellene egy kvóta, hogy évente mennyi ember költözhet ide fel.
Nem szoktam ilyen vulgarisan megnyilvanulni itt, de elmehetsz te a p#csaba! Mar jo hogy nem kasztrendszert akarnak egyesek, ahova szuletsz, ott maradsz cimen.
Egyebkent ebben az esetben meginkabb menne a verseny a lakasokert es meg tobbet elkerhetnenek ertuk.
Nem értem szerinted mi számít "vidékinek"?
Aki Budapesten él az Pesti. Vagy az, hogy valaha vidéken élt akkor vidéki? Ebben az esetben a város nagy része vidéki... Köztük a főpolgármester és a miniszterelnök
Pont, hogy nem a vidékiek tehetnek róla!
Hanem a drága jó ORBÁN Fidesz,CSÓK jával!
Itt rengeteg a diplomás, büfé szakos és sok külföldi is már úgy jön, hogy porsche, új hundayn, audi ide lakni.
10-diken most halt meg egy idős néni, és a kínai faszi 10 köteg pénzt tett le az asztalra 40 millát a 4 szobás panelért.
Szerinted egy Vidékinek mikor lesz 40 millája egy xar panelra?
Én 7 hónapja költöztem fel de megfogadtam még egy nyarat nem fogok itt a 31C-os panelban tölteni inkább hazamegyek vidékre . A 20C-os parasztházba és élek inkább alaklami munkába, mint 3 műszakba itt egy gyárban.
Élhetetlen Budapest, gyülölöm akkora itt a forgalom és a zaj, hogy nem lehet aludni.
Köszönöm a leértékelést a Diplomás idióták, tehetnek az aglomeráció lakásárak emelkedéséről.
Meg az Orbán C. Tolvaj miniszterelnök a Csók azaz, csinálj gyereket orba szájba, de cseszheted mert a 21 milliós kertes ház az ma 2 évvel később már 45 millióba kerül.
Ha jót akartok, melósok nem vesztek fel hitelt. Diplomás semmitevőknek meg lehet jól megy a soruk még…
"Ha jót akartok, melósok nem vesztek fel hitelt. Diplomás semmitevőknek meg lehet jól megy a soruk még…"
Attól hogy te szarul keresel más még kaszálhat.
Diplomás semmittevők? Jól is néznél ki a "semmittevők" nélkül...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!