Miért baj hogy a magyarok nem támogatják az aberrált nyugati mozgalmakat?
LMBTQ, BLM stb.
Ezt a homokos dolgot meg elfogadást lehet erőltetni, de ez akkor sem egy normális, széles körben elfogadott dolog.
Az meg hogy egy bűnöző, narkós feketét megöltek és ezért majdnem szentté avatják meg letérdelnek előtte…az mindennek az alja.
Jaa,,ha meg pedó lett volna a negró,akkor meg tapsikoltak volna,hogy kitérdelték a lelkét,vagy még pluszban a széttépését is követelték volna..
Pedig mindegyik természet ellenes dolog,vagy felfogás.
A természetben az állatok között miért nincsenek melegek ?
Mert úgy már kihaltak volna.....
Floyd már rég ártalmatlan volt, a zsernyák nemes egyszerűséggel kinyírta a fickót. Meg kellene a videót is nézni.
És igen, a bűnözők se állnak törvény felett, de nem szabad önbíráskodni. Ha önbíráskodunk, nincs értelme a törvénynek.
Én megértem, hogy a magyar társadalomban meg van ez a természetes rasszizmus, de a rendőrből ne csináljunk már mártírt. Ha fehér embert ölt volna így meg, akkor a sok jobbos a rendőr keresztrefeszítését követelné.
" hogy rasszista szardarab maradtál. "
Figyú !
Nem tudom,de ha bemegyek a cigányputriba,akkor miért jönnek ok nélkül nekem a digók,köcsög parasztozva meg ilyenek ?
Vagy akkor most ők is rasszista szardarabok ?
Meg ne merjek rászólni semmiért se,mert fehér vagyok ?
Vagy ez csak akkor érvényes,ha a fehérebb bőrű mondja a sötétebbnek ?
Mi ?
Azért már kicsit túltoltátok ezt a részit a dolognak,a köcsög ombudszmannal,meg jogvédőkkel együtt !!
De ezt már elmondtam !
14, itt a teljes testkamera felvétel:
1. Ellenált a letartóztatásnak
2. Be volt drogozva
3. Már a földrevitel ELŐTT azt kiabálta hogy nem kap levegőt.
Nyilván a nyaktérdelés nem segített, de egyébként is meghalt volna.
"Én megértem, hogy a magyar társadalomban meg van ez a természetes rasszizmus, de a rendőrből ne csináljunk már mártírt. Ha fehér embert ölt volna így meg, akkor a sok jobbos a rendőr keresztrefeszítését követelné."
Te éltél már nyugaton ember?! A magyarok NEM RASSZISTÁK. Nézz el bármely volt gyarmattartóhoz, vagy az usaba, na OTT azok.
Nem floyd bőrszine a gond hanem az hogy egy drogos bűnözőt avatnak szenté, aki korábban egy terhes nőt kifigyelt majd ahasához posztolyt tartva kirabolta a haverjaival.
Az autóban vele levők nem ellenkeztek a letartóztatásnak. Ők érdekes módon karcolás nélkül megúszták.
Ha itt valaki rasszista, az TE vagy.
15#
Furcsa összefüggéstelen magyarázatos egyenletekkel,történések magyarázásával jössz ide magyarázkodni,azt lerasszistázod az embert..
Vagy nem érted meg mit írnak le,vagy csúszik a kép a monitoron vagy nemtudom...
Ez nálam már kb olyan szinten van,hogy ha előtted megiszok egy fekete kávét,vagy kérek az étterembe egy cigánypecsenyét akkor én már rasszista vagyok...
Nem értem mire akarsz kilukadni,,honnan veszel a leírásból olyan dolgokat amire felépítesz valami jellemzést,ami tökre nem igaz,vagy nem lehet arra következtetni,vagy bizonyítani azt amit állítasz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!