Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem indít valaki petíciót/néps...

Nem indít valaki petíciót/népszavazást arról, hogy LMBTQ-k ne lehessenek pedagógusok?

Figyelt kérdés

2021. jún. 27. 09:35
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
77%

20-as, itt még inkább az az általános forgatókönyv, hogy fel sem vesznek, ha meleg vagy. Ha kiderül, akkor meg kirúgnak egy véletlenszerű indokkal.

Én semmiképp sem használnám ki, ha lenne előnyöm, de az a helyzet, hogy amúgy sincs.

2021. nov. 30. 11:56
 22/29 anonim válasza:
13%
JO de ha valaki azonos nemut szeret akkor miert kell felvonulast tartani? Miert kell nagy dobra verni? Miattam aztan mindenki csinalhat amit akar az otthonaba. De ezt nem kell kivinni az utcara vagy a munkahelyre. Ha bemenne a tanar hatulcipzaros bornadragba mert azt szereti megsozlnank erte, legyen az meleg vagy sem.
2021. nov. 30. 12:12
 23/29 anonim ***** válasza:
77%
Itt most nem az számít, hogy téged nem érdekel, engem sem, de sokakat igen. Sokan vannak, akik még az életét is ellehetetlenítenék azoknak, akik a saját nemüket szeretik. Azért kell (elméletben) a Pride, hogy ilyen emberekből kevesebb legyen. Én mondjuk semlegesen állok a Pridehoz, szerintem jó az elképzelés, de a kivitelezés nem az.
2021. nov. 30. 18:34
 24/29 anonim válasza:
15%
Van egy buz1 baratom aki nem emgy ki a pridera mert szerinte baromsag es nem riszalj aa segget. jol meno ugyved es van jovoje, nem ugy mint az a sok kanarinak..
2021. nov. 30. 20:04
 25/29 anonim ***** válasza:
83%
Nyilván a magadfajta embereknek meleg ügyvéd barátai vannak XD
2021. dec. 1. 14:55
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

De az nem baj hogy egy Gang Bang-ezö meleg pasi írta azt az Alkotmányt amin a mai magyar törvényhozás nyugszik. (Szájer József)

Az sem baj hogy egy gyűlöletet keltő meleg párt van hatalmon.

2021. dec. 2. 17:53
 27/29 anonim válasza:
36%

"Az sem baj hogy egy gyűlöletet keltő meleg párt van hatalmon."

Kire gondolsz?

2021. dec. 3. 08:36
 28/29 anonim ***** válasza:
34%
Egy meleg lehet jó pedagógus. Egy politikai aktivista viszont nem.
2021. dec. 3. 08:44
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekek elleni szexuális erőszak 90%-át heteroszexuális férfiak követik el kislányok ellen. Tehát ilyen csak azután állná meg a helyét, ha a hetero férfiakról is írunk ki ilyen népszavazást! :D
2022. júl. 4. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!